banner102

HALKI YÖNLENDİRMEDE EN BÜYÜK ETKEN

Of Medya Derneği kurulduğu günden günümüze kadar her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği istişare toplantılarının Aralık ayı toplantısını üyelerin katılımı ile gerçekletirdi. Yapılan toplantıda konuşan Başkan Ahmet Muratoğlu, medyanın halkı yönetmede en büyük etken olduğunu söyledi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
06 Aralık 2016 Salı 00:03
HALKI YÖNLENDİRMEDE EN BÜYÜK ETKEN

Dernek başkanlığına yeni getirilen Ahmet Muratoğlu başkanlığında ikinci istişare toplantısını gerçekleştiren Of Medya derneği üyeleri, Of ve bölge halkı için daha fazla nasıl yarar sağlanabilir konusunda görüşmeler yaptılar.

BU DERNEĞİ BASIN YOLU İLE HİZMET ETMEK İÇİN KURDUK

Toplantı sonrası Dernek Başkanı Ahmet Muratoğlu, kısa bir açıklama yaptı. Kuruluş amaçlarının halka basın yolu ile hizmet etmek olduğunu dile getiren Muratoğlu, "Bizler basın mensupları olarak derneğimizi Of ve Yöre Halkına basın yolu ile hizmet etmek için kurduk. Gerek halkın dillendirdiği sorunları yetkililere iletme, gerekse icraat makamındakilerin faaliyetlerini halka duyurma noktasında araç oluyoruz. "dedi.

HALKI YÖNLENDİRMEDE EN BÜYÜK ETKEN

Basının halkı yönlendirmede en büyük etkenlerden biri olduğunu sözlerine ekleyen Muratoğlu, "İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında, gencinden yaşlısına her insanın elinde olan teknolojik aletler vesilesi ile toplumda yaşanılanları anında isteyen duyabiliyor ve görebiliyor. Kurumsal olarak bu duyurma görevini üstelen basın mensupları ise yaşanılan olayları istedikleri şekilde halka yansıtıyorlar. Halkın yararına olan yansıtma şekilleri sorun oluşturmazken, kendi menfaatleri doğrultusunda halkı kışkırtmak, kötülüğe meyletmek ve şeytanın düşünleri ile yönlendirmek isteyenler ise maalesef büyük bir sorun teşkil ediyorlar. Bunun için bizler gerek kendi ilçemizde, gerekse çevre ilçelerde halkımızı doğru şekilde bilinçlendirmek ve doğruya yönlendirmek için gayret ediyoruz." diyerek bu konuda gayret gösteren bütün gazetecilere teşekkür etti.

Toplantı sonunda dernek kurucularından Yüksel Yaşar'a kurucu Başkan olarak bu zamana kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Başkan Ahmet Muratoğlu tarafından 'Teşekkür Plaketi' takdim edildi.

Plaket takdimi sonrası konuşma yapan Yüksel Yaşar, "Nazik düşünceleri nedeniyle Of Medya Derneği Başkanımıza ve Yönetim Kurulumuza Teşekkür ediyorum." dedi

Yaşar, "2013 yılında birlikte kurduğumuz 3 yıl başkanlığını yürüttüğüm, kurucu başkanı olmaktan onur ve mutluluk duyduğum Of Medya Derneğimizde, 3 yıl boyunca başkan yardımcımız olarak görev yapan Ahmet Muratoğlu'na başkanlık görevimizi devrettik. Bayrak ve hizmet taşıyıcılığı görevini devrederken, bu değişim konusunda güzel de bir örnek sunduğumuzu düşünüyorum. Mevki ve Makamların gelip geçici olduğunu, zamanı gelince görevleri devretmesini de bilmek gerektiğini düşünüyorum." diyerek birlikte daha güzel çalışmalar yapmak temennisinde bulundu.

Gerçekleştirilen İstişare Toplantısına Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu, Başkan Yardımcıları İzzet Keleş ve Ömer Alkan, Dernek Sekreteri Fahri Hacıcaferoğlu, Sayman İmdat Osmanoğlu, Denetim Kurulu Başkanı Yüksel Yaşar, Denetim Kurulu Üyesi Murat Gözütok ve Dernek Üyeleri Mustafa Yaşar ile Harun Yılmaz katıldı.   

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 06.12.2016 00:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90