banner102

HAUNEDY"DEN OF ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezi sahipleri Ali Rıza Köroğlu ve Ömer Ziya Sarıalioğlu, Yurtiçi Kargo Of Şube Müdürü Fatih Hacımahmutoğlu ile birlikte Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral'ı makamında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Mart 2023 Perşembe 23:58
HAUNEDY"DEN OF ZİRAAT ODASINA ZİYARET

Of Ziraat Odası Başkanlığına yeniden seçilen Berkant Saral'ı tebrik eden Haunedy Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler Alışveriş Merkezi sahipleri, Başkan Saral'a başarılarının devamı temennisinde bulundular. Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral,T ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Doğal Yöresel Hediyelik Ürünler alanındaki alışveriş merkezini bölgemize kazandırdıkları ve bölge insanına istihdam sağladıkları için Haunedy sahiplerine teşekkür etti. Of Ziraat Odası Başkanı Berkant Saral ziyarette yaptığı açıklamada, ' Ziraat odalarımızın genel amacı, tarımsal politikaların genel menfaatlere uygun olarak yürütülmesi amacıyla gerekli çalışmalarda bulunmak, tarımla ilgili görüşlerini Hükümete ve kamuoyuna duyurmak, çiftçilerin hak ve menfaatlerini korumaktır. Of Ziraat Odası olarak üreticilerimizin haklarını korumak için her platformda çaba sarf etmekteyiz. Şu anki en önemli gündemimiz yaş çay destekleme paralarının tam olarak ödenmesi ve gübre fiyatlarında iyileştirme yapılmasıdır. Bunun için uğraş vermeye devam ediyoruz. ' dedi.

Ziyarette, Başkan Saral'a, Haunedy Markası ile özel olarak üretilen Haunedy Siyah Mayıs Çayı ve Haunedy Marka Türk Kahvesi hediye edildi. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90