banner102

İrfan Saral, Bayburtlular Derneği'ni ziyaret etti

Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı İrfan Saral, İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Of Belediye Meclis Üyeleri Musa Gözütok ve Mehmet Öztel ile Parti Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Of Bayburtlular Derneği ziyaretinde Dernek üyeleri hazır bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
16 Şubat 2014 Pazar 00:26
İrfan Saral, Bayburtlular Derneği'ni ziyaret etti
Yaklaşık bir saat süren ziyaret sıcak bir sohbet ortamında geçti. Dernek üyelerinin görüş ve sorularına cevap veren Saadet Partisi Of belediye Başkan Adayı İrfan Saral, Of halkının huzurlu ve refah içinde yaşamaları için ellerinden geleni yapacaklarının sözünü verdi.


Saral, yapamayacağı işler için söz vermediklerini ifade ederek,"Biz bu yola hizmet için talip olduk. Yönetimde bulunan mevcut arkadaşlarımız, halka hizmet noktasında birçok noktada eksiklikleri olduğunu biliyor ve bunların bu güne kadar çözülemediğini görüyoruz. Bundan dolayı sorunların en aza indiği bir belediyeciliğin ancak ve ancak Milli Görüş ile olabileceğini bilmemiz gerekiyor." dedi.


Sizler iktidar partisinden değilsiniz, bundan dolayı maddi destek alamaz ve kolay hizmet yapamazsınız, diyen dernek üyesine cevap veren Saral, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken iktidar partisinden değildi ama etrafındaki samimi ve gayretli Milli Görüş ekibi ile büyük bir hizmetlere imza attı. Aynı şekilde komşumuz olan Araklı Belediyesi ve Rize Kendirli Belediyesi iktidar destekli değildir ama hizmetleri de ortadadır. Üstelik bu belediyelerin hizmetleri, iktidar destekli belediyelerden çok daha öndedir " diyerek bu işin esas destekçisinin Cenab-ı Allah olduğunu ve sadece yapılması gerekenin samimi şekilde insanlığa hizmet olduğunu ifade etti.


Dernek üyelerinin ilgi ile takip ettiği İrfan Saral ve Saadet ekibinin ziyareti sonunda Dernek Başkanı Adem Atamer,  Belediye Başkan Adayı İrfan Saral'dan 9 Martta yapacakları Bayburtlular Gecesi için destek istedi. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 16.02.2014 22:24
Anahtar Kelimeler:
Saadet Partisiİrfan Saral
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yahya süleymanoğlu 2014-02-21 08:00:01

hangi adaydan daha fazla harçlık alırsalar yüde doksanı ona oy verirler.bunlar geçen seçimden sabıkalıdır.dikkat etmek lazım.selam ve saygılar.

Avatar
deget bayburt 2014-02-18 09:02:11

geçen seçimde sattılar.şimdi de aynı olacak.

banner90