banner102

İş yeri sahiplerine risk değerlendirme semineri

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğünün İş Yeri Güvenliği genelgesi kapsamında Of’ta HMB Ulusoy MTA Lisesinde “Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği” semineri düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
14 Mart 2024 Perşembe 11:31
İş yeri sahiplerine risk değerlendirme semineri

Öğrencilerin İşletmelerde mesleki eğitimini yaptıkları işyerleri temsilcilerinin katıldığı seminer İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ahmet Tutuş tarafından verildi. Seminerde  Risk Değerlendirme, İş Yeri Kuralları, İşçi Sağlığı, İş Yerlerinde Uzman görevlendirme konularında bilgi verildi.

HMB Ulusoy MTA Lisesi Müdürü Bülent Saka öğrencilerin sağlık ve güvenliği için çok ehemmiyet arz eden seminere katılımlar nedeniyle iş yeri temsilcilerine teşekkür ederek  yeni gelişmeler hakkında genel bilgiler verdi.

İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ahmet Tutuş da yaptığı değerlendirmede, “İş yerlerinizde alacağınız İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin hem yasal olarak, hem de vicdani olarak sizileri koruyacaktır. Devletin sağlamış olduğu avantajlarla da kendinizi ve çalışanlarınızı korumuş olacaksınız. Bir olmaz demeyin. En basit gördüğünüz yerde öyle kazalarla karşılaşırsınız ki maddi ve manevi olarak altından kalkamayacağınız durumlar yaşarsınız. Katılımlarınız nedeniyle teşekkür ediyor, sağlık ve iş güvenliği tedbirlerinin alındığı iyi günler dilerim.”dedi.

HMB Ulusoy MTA Lisesi konferans salonunda yapılan seminere; Okul Müdürü Bülent Saka, İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Ahmet Tutuş, Of Belediyesi İnsan Kaynakaları ve Eğitim Müdürü Yüksel Yaşar iş yeri temsilcileri, bölüm şefi öğretmenler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90