banner102

İsrail’in başkenti Tel Aviv değil Cehennemin dibidir!

Anadolu Gençlik Derneği Of Şubesi Kaşif Grubu Başkanı Ahmet Yaşar Ayazoğlu, Filistin konusunda basın açıklaması yaptı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
20 Kasım 2023 Pazartesi 22:49

Minik arkadaşları ile birlikte Anadolu Gençlik Derneği Of Temsilciliğinde basın açıklaması yapan Kaşif Grubu Başkanı Ahmet Yaşar Ayazoğlu, Filistin’in doğusu ile batısının tamamı Filistin’e ait olduğunu, İsrail’in ise başkenti Tel Aviv değil cehennemin dibi olduğunu söyledi.

EY YETKİ SAHİPLERİ

Yetkililere de seslenen minik Başkan Ayazoğlu, “Şimdi tekrar kendim olarak söylüyorum: Ben Türkiyeli çocuk! Bu topraklardan Gazze’ye selam olsun. Buradan Mescid-i Aksa’mıza selam olsun. Mücadelemiz İslam içindir, Allah içindir. Filistin toprakları Siyonizm mezar oluncaya kadar asla mücadeleyi bırakmayacağız. Bizim çocuklar olarak elimizden gelen sadece dua etmek ve bu zulmü duyurmaya çalışmak. Peki siz ey yetki sahipleri! Daha kaç çocuk öldükten sonra kınamalarınızı bırakıp icraata geçeceksiniz? Siz hiç, çocuklarınızın birkaç saat sonra şehit olacağını bilerek bileklerine bir mezar taşı gibi ismini yazdınız mı? Çocuk yüreklerimizle yetişkin yüreklere haykırıyoruz.” diyerek Kudüs Filistin’in başkenti ve İsrail’in başkenti de Tel Aviv değil cehennemin dibi olduğunu söyledi.

Son Güncelleme: 20.11.2023 22:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90