banner102

İstiklal Marşı’nın 103. kabul yılı Of’ta kutlandı

İstiklal Marşının Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milli Marş olarak kabulünün 103. yılı ve M. Akif Ersoy'u anma için Of’ta kutlama programı düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Mart 2024 Çarşamba 20:38
İstiklal Marşı’nın 103. kabul yılı Of’ta kutlandı

İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu tarafından hazırlanan program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Okul Müdürü Ali Cerrah tarafından yapıldı. Günle ilgili öğrenciler şiirlerini okudu. M.Akif Ersoy'un hayatı ve İstiklal Marşı'nın yazılış hikâyesi video gösterimi yapıldı. Okullardan hazırlanan İstiklal Marşı oratoryosu gösterimi sergilendi. İstiklal Marşını güzel okuma yarışmasında ilkokul, ortaokul, lise kategorilerinde birinci olan öğrenciler İstiklal Marşının okudular.

İstiklal Marşı'nın Güzel Okuma Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.Yarışmalarda 3. olan öğrencilere ödülleri İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burak Çelik takdim etti. 2. olan öğrencilere  ödülleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu tarafından takdim edildi. İlkokul, ortaokul, lise kategorilerinde 1. olanlara ise ödülleri Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer tarafından takdim edildi. Okul Müdürü Ali Cerrah katılımları nedeniyle tüm katılımcılara teşekkür etti. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer de programı çok beğendiğini ifade ederek okul idaresini, görevli öğretmen, öğrenci ve emeği geçenleri tebrik etti.

İstiklal Marşının kabulünün 103. yılı ve M. Akif Ersoy'u anma programına Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, daire amirleri, banka müdürleri, okul müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90