banner102

Kabahasanoğlu’ndan Fen Lisesine gece ziyareti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu eğitim öğretimde başarıyı artırmak için yapmış olduğu eğitim kurum ziyaretleri çeşitlenerek devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Kasım 2019 Perşembe 00:07
Kabahasanoğlu’ndan Fen Lisesine gece ziyareti

Müdür Kabahasanoğlu okulların yanı sıra pansiyonda kalan öğrencileri gece ziyaret ederek onlarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor. Bu anlayışla Müdür İdris Kabahasanoğlu Solaklı Fen Lisesinde yatılı kalan pansiyonlu öğrencileri ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu öğrencilere yaptığı sohbette, “Sevgili gençler, sizler ailenizden, evinizden uzakta bizlere emanetsiniz. Bizler de ailelerinizin emanet olan sizlere en iyi şekilde bakmaya en iyi şekilde eğitim almanızı sağlamaya çalışıyoruz. Gecenin bu saatinde burada olmamızın sebebi sizleri seviyor olmamız ve sizlerin yanında olduğumuzu ifade etmek isteyişimizdir. Çünkü sizler bizler için çok değerlisiniz. Ülkemizin sizin gibi genç ve dinamik evlatları en büyük hazinesidir. Bizler sizleri yarınki büyük Türkiye hayaliyle yetiştirmek istiyoruz. Milli ve manevi değerlerine bağlı akademik ve sosyal olarak kendini yetiştirmiş bireyler olarak ülkemizin ve dünyadaki mazlum milletlerin sizlere ihtiyacı var. Dünyanın dört bir yanında emperyalistler bir damla petrolü bir damla kandan üstün gördükleri içinbu uğurda çıkarları için dünyayı kan ve gözyaşına boğuyorlar. Geçmişte ecdadımız hangi dinden, hangi renkten olursa olsun her zaman mazlumların yardımına koştu, mazlumların hamiliğini yaptı. Şimdi bu görev yine Türk Milletine düşüyor. Sizler bu vazifeden kaçmayacak, güçlü olacak, mazlumların gözyaşlarını dindireceksiniz. Ama bunun için önce inanacaksınız sonra da çok çalışacaksınız. Şayet inanır, bu uğurda çalışırsanız Allah da sizlere yardım eder. Burada bir aile hukuku içinde sürekli yardımlaşarak çalışırsanız başarılı olacağınıza inancım tamdır. Ailenize ve devletinize sadakatten asla ayrılmayın. Bütün imkânlarımızla yanınızda olduğumuzu tekrar ediyor, hepinize başarılar diliyorum.”  ifadeleriyle düşüncelerini belirtti.

Konuşmanın ardından Müdür Kabahasanoğlu öğrencilerin sorduğu soruları cevapladı. 9 ve 10. Sınıf öğrencileri ile gerçekleşen buluşma samimi havada gerçekleşti. Okul Müdürü Osman Hamzaçebi de yaptığı kısa konuşmada her zaman yanlarında olan İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’na teşekkür etti.

Solaklı Fen Lisesi pansiyonunda gerçekleşen öğrenci buluşmasına Müdür Kabahasanoğlu’na Okul Müdürü Osman Hamzaçebi, Müdür Yardımcıları İsmail Çapoğlu, Eşref Karamehmet, Hüseyin Kadı, öğretmenler, Of’un emektar müdürlerinden Abdurrahman Yılmaz katıldı.


Son Güncelleme: 07.11.2019 00:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90