banner102

Kadir Sevencan'a Kaymakam Demirer'den Teşekkür Belgesi

Emekli Vaiz Kadir Sevencan 28 Şubat Of’un Mahalli Kurtuluş Bayramı ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ile Şehitler Günü programlarında yaptığı konuşmalarla verdiği bilgiler ve ortaya koyduğu performans nedeniyle Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer tarafından Teşekkür Belgesi ile ödüllendirildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Mart 2023 Pazartesi 15:19
Kadir Sevencan'a Kaymakam Demirer'den Teşekkür Belgesi

Of Kaymakamlığı makamında gerçekleşen belge takdim töreninde konuşan Kaymakam Demirer ; “ Kadir hocamızı tebrik ediyorum. Hem 28 Şubat Of’un Mahalli Kurtuluş Bayramında hem de18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitler Günü programlarında yaptığı konuşmaları son derece bilgi verici ve tarih şuuru içerikliydi. Ben şahsen istifade ettim, dinleyenlerin de bu konuşmadan istifade ettiğini düşünüyorum.Bu yaşta bu bilgi ve enerjisine hayran kaldım. Allah razı olsun kendisinden.  Bundan sonra da inşallah bu engin bilgilerinden istifade etmek istiyoruz. Rabbim ona sağlık, sıhhat ve afiyet versin.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Emekli Vaiz Kadir Sevencan  da yaptığı konuşmada; “ Sayın Kaymakamıma gösterdikleri ilgi ve iltifatları nedeniyle  çok teşekkür ederim. Şeref duydu, gururlandım, duygulandım.Ülkemi ve milletimi çok seviyorum. Okumayı, araştırmayı çok seven biri olarak elde ettiğim bilgileri paylaşmak istiyorum. Dilim döndüğünce,  imkân verildikçe bildiklerimi bundan sonra da anlatmak istiyorum. Sayın Kaymakamımızın da ülkemize çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakam Yiğit Yaşar DemirerEmekli Vaiz Kadir Sevencan’a Teşekkür Belgesi ve hediyesini takdim etti. Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu da katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90