banner102

Kardeş Eli Derneği'nden Fırat'a Ziyaret

2007 yılında Of İlçesinde kurulan ve gerek ilçe içerisinde gerekse yurt dışındaki ihtiyaç sahiplerine bu konulardaki duyarlı vatandaşların yardımlarını ulaştıran Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği Of Kaymakamı Eyüp Fırat'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
09 Ocak 2017 Pazartesi 02:41
Kardeş Eli Derneği'nden Fırat'a Ziyaret

Dernek Başkanı Hasan İnan ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyelerinin iştiraki ile gerçekleştirilen ziyarette, dernek faaliyetleri hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

BU KONU EN BÜYÜK HASSASİYETLERİMİZDENDİR

Sohbet şeklinde gerçekleşen ziyarette konuşan Kaymakam Fırat, yardıma muhtaçlar konusunda çok hassas olunması gerektiğini söyledi. "Of ilçesinde bir kişinin dahi açlıktan, soğuktan vb mağduriyetlerden dolayı mağdur edilmemesi bizim için en önemli meselelerdendir." diyen Fırat, "Bunun için gerek yardım kuruluşları ve gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarının bu konularda bizimle irtibatlı olmaları ve bu konulara duyarlı olmaları bizim en büyük hassasiyetlerimizdendir." diyerek bu konuda fedakarca çalışma yapan Kardeş Eli Derneği ve diğer yardım kuruluşlarına teşekkür etti.

Kardeş Eli Derneği Derneği Başkanı Hasan İnan ise dernek çalışmaları hakkında Kaymakam Fırat'a bilgi vererek, bundan sonra da eskinden olduğu gibi aynı gayret ve heyecan ile yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 09.01.2017 03:02
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnanEyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90