banner102

KARDEŞ ELİ DERNEĞİ'NDEN KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Of İlçesinde 2007 yılında yardım gönüllüleri tarafından kurulan Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda yardıma muhtaçlara yardım etmeye devam ediyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Ağustos 2016 Çarşamba 20:08
KARDEŞ ELİ DERNEĞİ'NDEN KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

Yeni yönetim kadrosu ve yeni dernek binası ile çalışmalarına devam eden Kardeş Eli Derneği, 2016 Kurban Kampanyası ile ilgili çalışmalarına Of Çarşıbaşı Camii karşısındaki (Ulusal Ticaret üstü) yeni dernek karargahında devam edecek.

Yaptıkları çalışmalar hakkında Of'un Nabzı'na değerlendirmede bulunan Kardeş Eli Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan İnan, "Kuruluşundan günümüze kadar yurt içi ve dışındaki yardıma muhtaç kardeşlerimize ulaşmak amacıyla düzenlemiş olduğumuz kurban ve yardım çalışmalarımıza bu yılda devam edeceğiz. " dedi.

Of Halkının yardımsever olduğunu da dile getiren İnan, "Müslümanlar arasında güven ve kardeşlik köprüsüne Of halkı olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkacağımıza olan inancımız tamdır." diyerek yapılan kurban ve diğer yardımların sonucunda yardıma muhtaçların hayır dualarını almanın kendileri için en büyük mutluluk vesilesi olduğunu söyledi.

Açıklamasına devam eden Dernek Başkanı İnan, "İyilik,cömertlik, yardımlaşma ve paylaşma gibi yüce değerlerimizi yaşayarak gelecek nesillere miras bırakmak, ölümümüzden sonra da devam edecek hayırlı işleri yaparak kulluk imtihanımızı başarıyla tamamlamak istiyoruz. " diye ifade edip 'Hayırda ve hayırlı işlerde yarışan ve öne geçen bir toplum olabilmeyi Yüce Rabbimiz bizlere nasip eyler inşAllah.' diye dua etti.

2016 YILI KURBAN KAMPANYASI

Vacip, Adak, Akika ve Şükür Kurbanlarının bu yıl ki bedeli (yurtdışı) 350 TL olarak belirlenmiştir. İletişim için, 0 535 660 46 19 nolu cep telefonunu arayabilir, yardım yapmak için de Of Ziraat Bankasında kayıtlı olan 247 - 47918274 nolu hesap numarasına yardımınızı yatırabilirsiniz. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.08.2016 20:09
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90