banner102

Kardeş Eli'nden Somaliland'a Yardım Eli

Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği her yıl olduğu gibi bu yılda yardıma muhtaç insanların dil, din, ırk ayrımı yapmadan yardımına koşuyor.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Eylül 2015 Salı 18:50
Kardeş Eli'nden Somaliland'a Yardım Eli

2007 Yılında Of'ta kurulan ve günümüze kadar aralıksız Of İlçesinde ve Kurban Bayramlarında Dünyanın çeşitli yerlerinde aç-susuz yaşayan ve bir lokma ekmeğe muhtaç olan insanlara yardım elini uzatan Kardeş Eli Derneği, bu yılda duyarlı vatandaşlardan topladığı 300 Kurban hissesini hiçbir ülke tarafından tanınmayan 3,5 milyon nüfuslu Somaliland'ta kesecek.

Konuyla ilgili gazetemize açıklama yapan Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkan Yardımcısı Hasan İnan, "Bizlere güvenip kurban hisselerini emanet kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz. Kardeşlerimizin bu güvenlerini sarsmama adına geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda bizzat kendi ellerimizle yardıma muhtaçlara kurban hisselerini dağıtacağız." dedi.

Hasan İnan, “Dünya ülkelerinin yok saydığı 3,5 milyon Müslüman'ı bizler unutmazdık. Bunun için bu yıl Cansuyu Derneği aracılığı ile Of'tan topladığımız 300 kurban hissesini Cansuyu Derneğinin topladığı diğer kurban hisseleri ile birlikte Somaliland'ta keseceğiz." diyerek kendilerine güvenip destek veren herkese teşekkür etti.

Somaliland Ülkesi Hakkında Kısa Bilgi:

Of İlçemizden 12.779 Km mesafede olan ve karayolu ile 184 saatte gidilebilen Somaliland ülkesinin resmi sloganı "La ilâhe illallah, muhammedün resūlullah" "Allah'tan başka ilâh yoktur, Muhammed Allah'ın elçisidir"

HİÇBİR ÜLKE TARAFINDAN TANINMIYOR!

3,5 milyon kişinin yaşadığı ve günümüzde hiçbir ülke tarafından tanınmayan Somaliland'ın resmi dilleri Somalice, Arapça ve İngilizce'dir. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 22.09.2015 18:54
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem aç 2015-10-05 13:59:29

iyilikler reklam olmaz dünyada aç yok bence sokaklar ekmek dolu ak parti dönemin de herkez toktur dünyaya barış getirdik sizin yaptıgınız reklam

banner90