banner102

Kardeşeli 2017 Kurban Bedeli!

Her yıl Of ilçesinde ve Yurt dışındaki muhtaçlara yardım elini uzatan Kardeş Eli bu yıl Afrika için kesilecek kurban bedelini 400 TL olarak açıkladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ağustos 2017 Salı 16:25
Kardeşeli 2017 Kurban Bedeli!

Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma Derneği her yıl Of İlçesindeki yüzlerce vatandaşın kurban hisselerini Afrika, Asya, Ortadoğu, Balkanlar ve Kafkaslarda mazlum ve muhtaçlar için kesecek. Bağışçılardan aldığı kurbanlıkları vekâlet yolu ile Afrika kıtasındaki Müslüman muhtaçlara Cansuyu Derneği aracılığı ile kesecek olan Kardeş Eli Derneği, bir avuç suya dahi muhtaç olan fakir Müslüman kardeşlerimize yardım elini ulaştıracak.

Kardeş Eli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan İnan’ın bizzat giderek kendi kontrolü altında kesilip dağıtılacağı Kurban hisselerinin ayrıca hisse sahiplerinin simleri okunarak kaydedilmiş videoları da web sitesinden yayınlanacak.

Afrika da 400 TL karşılığında ihtiyaç sahiplerine göre; Sierra Leone, Senegal, Fildişi Sahili, Gana, Dogo, Burkina Faso, Nijer, Çad, Kamerun, Sudan, Somali, Mali, Liberya, Cibuti, Gine, Benin, Mozambik, Malawi, Burundi, Etiyopya ülkelerinde kesilecek kurbanlar, Asya’da ise 450 TL karşılığında; Pakistan, Bangladeş, Filipinler-Moro, Hindistan, Sri Lanka, Moğolistan, Myanmar-Arakan, Afganistan ülkelerinde kesecek. Ayrıca Filistin Kampları ve Balkanlar'da 850 TL, abluka altındaki Gazze'de ise 1300 TL karşılığında kurban kesilecek.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 01.08.2017 16:51
Anahtar Kelimeler:
Hasan İnan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90