banner102

Kaymakam Arslan, Of KYK Öğrencileriyle Tecrübelerini Paylaştı

Of Kaymakamı Eren Arslan Kredi Yurtlar Kurumu Of Yurt Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında yurtta konaklayan üniversite öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
31 Mart 2016 Perşembe 00:43
Kaymakam Arslan, Of KYK Öğrencileriyle Tecrübelerini Paylaştı

 Yurt Müdürü Ali Tarakçı, Gazeteci Yüksel Yaşar ve İzzet Keleş ile Yurt Görevlilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Kaymakam Arslan öğrencilere üniversite ve çalışma hayatında yaşadığı deneyimlerinden bahsetti. 

Öğrencilere asla vazgeçmemeleri gerektiğini ifade eden Arslan, “Başarının iki anahtarı vardır. Birincisi çalışmak, ikincisi ise farklı olmaktır. Çalışmaktan vazgeçmeyeceksiniz ama sıradan da olmayacaksınız. Zorluklar karşısında yılmadan çalışacaksınız. Edison elektriği kaçıncı denemesinde buldu. Boşa giden denemelerinin de hiçbir zaman boş olarak değerlendirmedi. O denemelerin işe yaramadığını test etmiş olduğunu söyledi. O nedenle denemekten ve çalışmaktan vazgeçmeyin. Hayata mutlaka farklı yönlerden bakın” ifadelerini kullandı.

Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını cevaplayan Kaymakam Arslan, öğrencilerin güvenlik, aydınlatma ve yaya ulaşımı konularındaki sorunlarının takipçisi olacağını ifade etti.

Toplantının ardından öğrencilerle birlikte akşam yemeği yiyen Kaymakam Arslan, yemeğin ardından öğrencilerle birlikte çay içip sohbet etti.

Son Güncelleme: 31.03.2016 00:47
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90