banner102

Kaymakam Arslan’dan Hasan Ayaz’a Ziyaret

Of İlçesi Karabudak Mahallesi eski muhtarlarından Hasan Ayaz’ı geçirmiş olduğu hastalık nedeniyle Of Kaymakamı Eren Arslan evinde ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
27 Haziran 2016 Pazartesi 02:05
Kaymakam Arslan’dan Hasan Ayaz’a Ziyaret

Karabudak mahallesinde 22 yıl muhtarlık hizmeti yapan ve geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle İstanbul’da tedavi gören Karabudak Mahallesi eski muhtarı Hasan Ayaz, hastanedeki tedavisinin tamamlanmasıyla Of’taki evinde istirahat ediyor.

Karabudak mahallesindeki evinde muhtar Ayaz’ı ziyaret ederek şifalar dileyen Kaymakam Arslan; “Muhtarımız, gerek görevi başındayken gerekse görevden ayrıldıktan sonra sürekli uğrar görüşürdük. Sağlık sorunları oldu ve ilimiz dışında tedavi gördü. İnsanlık için, hepimizin olması muhtemel bir durum. Allah tüm hastalarımıza şifalar versin. Hasan amcamızı sağlıklı gördük. İnşallah tekrar önceki sağlıklı günlerini göreceğiz. Bu vesileyle tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 27.06.2016 02:06
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah AKSOY 2016-06-29 10:51:43

Esselamu aleyküm, çok değerli insan Hasan abimize rabbimden acil şifalar diliyorum

banner90