banner102

Kaymakam Arslan’ın Öğretmenler Günü Mesajı

Of Kaymakamı Eren Arslan, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
24 Kasım 2016 Perşembe 08:51
Kaymakam Arslan’ın Öğretmenler Günü Mesajı

Kaymakam Arslan mesajında; “Hepimizin gönlünde her daim yer bulan, her zaman sevip saydığımız kıymetli öğretmenlerimizin bu güzel ve anlamlı gününü hep birlikte kutlamanın heyecanı içerisindeyiz.

Başöğretmen, Ulu Önder Atatürk’ün bizlere hedef olarak gösterdiği büyük ve lider ülke olmanın yolu tarihimizi, dilimizi, milli ve manevi değerlerimizi bilerek yaşamaktan, teknoloji çağını ve gelişmelerini yakalayabilmekten, bilgi üreten bir toplum olmaktan geçmektedir. Bütün bu yolu inşa edecek olan yalnız ve ancak öğretmenlerimiz olacaktır.

Bizler de bu bilinçle hareket ederek sevgili öğretmenlerimizin bu kutsal görevlerini rahatlıkla yerine getirmelerini sağlamak; sorunsuz ve güzel bir eğitim-öğretim ortamı hazırlamak için imkânlar dâhilinde çaba sarf etmekteyiz. Bu amaçla yeni okul yapımları, okul onarımları ve okul için donatım malzemeleri ile daha iyiye ve daha güzele ulaşma çalışmalarımız devam etmektedir.

Öğretmenlerimize hak ettikleri değeri vermek hepimizin tarihi ve milli bir vazifesidir. Çünkü, biz bir merhamet medeniyetinin, “ilim Çin’de de olsa gidip alınması” gerektiğine inanan, bir harf öğretene vefasını kulu-kölesi olacak kadar mana yükleyen bir ilim, irfan ve hikmet medeniyetinin mensuplarıyız.

Geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı bir cevher gibi işleyen, onlara iyiyi ve doğruyu gösteren, milli ve manevi değerlerimizi aşılayan, doğru insan ve vatandaş olmayı, Cumhuriyetin değerlerini, demokrasiyi, insan haklarını ve hukukun üstünlüğünü öğreten, sorumlu bireyler olarak yetişmesine hayat rehberi olan, vatan ve millet sevgisinin bayraktarı olan fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 24.11.2016 08:52
Anahtar Kelimeler:
Eren Arslan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90