banner102

Kenan Sarıalioğlu'ndan “temmuz sağanakları“

Şair Kenan Sarıalioğlu'nun "Temmuz Sağanakları" adlı şiir kitabı Of Folklor Derneği'nde tanıtıldı.

07 Mayıs 2013 Salı 13:32
Kenan Sarıalioğlu'ndan “temmuz sağanakları“

Of Folklor Derneği'nde Şair Kenan Sarıalioğlu'nun yazdığı "Temmuz Sağanakları" adlı eseri, dün akşam kendisinin de katılımı ile tanıtıldı.

Of Folklor Derneği salonundaki tanıtım toplantısının açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Dr.Ali Hacıbektaşoğlu , dernek olarak yörenin kültürel değerlerine sahip çıkmayı amaç edindiklerini belirterek :"Kenan Sarıalioğlu'nu Of'un yetiştirdiği , eserleri Ülke sınırlarını aşmış önemli bir sanat Adamımızdır. O'nu ve eserini sizlerle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Ada Sanat Dergisi'nden Serkan Türk'ün,Şair Kenan Sarıalioğlu ile söyleşisi şeklinde geçen tanıtım toplantısında "Temmuz Sağanakları" adlı eserden şiirler; Şair Serkan Türk , Şair Ömer Turna , Şair Ayşe Keskin , Ali Hacıbektaşoğlu ve Kenan Sarıalioğlu tarafından okundu.

Şair Kenan Sarıalioğlu'nun  ; Anadolu topraklarından fışkıran lirik ,pastoral ve satirik duyguları mistik bulutlarla yoğurup, gelinlik kızın oya zerafetinde  nakş ettiği dizeleri , dinleyenleri de kendisi ile birlikte farklı bir yolculuğa çıkarttı.

Tanıtım toplantısına , Of Folklor Derneği üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Toplantı Şair Kenan Sarıalioğlu'nun kitaplarını imzalaması ile sona erdi.

Halil BAYRAM

Son Güncelleme: 07.05.2013 14:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90