banner102

KTÜ MYO Yönetiminden Of Kaymakamına Ziyaret

KTÜ Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Ahmet Ömür Turhal, Öğr. Gör. Cahit Soysal ve MYO İdari Amiri Ali Rıza Köroğlu ile birlikte Of Kaymakamı Eyüp Fırat’ı makamında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Ocak 2017 Perşembe 08:40
KTÜ MYO Yönetiminden Of Kaymakamına Ziyaret
Of Kaymakamı Eyüp Fırat ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversite ve eğitim kurumları ile işbirliği içerisinde projeler üretebileceklerini ve etkinlikler düzenleyebilecekleri ifade etti.

Ziyarette MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, Of Kaymakamı Eyüp Fırat’a, Meslek Yüksekokulu hakkında bilgi sundu. Doç. Dr. Hamdullah Çuvalcı, “6 programda, 900’ün üzerinde öğrenciye eğitim-öğretim vermekteyiz. Öğrencilerimizi genç ve gelişime açık akademik kadromuzla, sanayinin ihtiyaç duyduğu bilgi ve beceri ile donatıp yetiştirmeye çalışmaktayız. Rektörlüğümüzün destekleri yanında, KANCA firması da Kanca bursları, staj imkânları, teknik gezi faaliyetleri ve makine teçhizat bağışları ile okulumuzu desteklemeye devam etmektedir. Öğrencilerimiz için teknik-mesleki eğitimin yanında, birçok sosyal-kültürel faaliyetler de düzenlemekteyiz. T.C. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğümüze Saç Kalınlık Ölçüm Yetki Belgesi verilmiş olup, Doğu Karadeniz Bölgesinde bu alanda yetki belgesi alan ilk kurum olma özelliğini taşımaktayız.  Döner Sermaye kapsamında Meslek Yüksek Okulumuzda Gemi tasarım, projelendirme ve danışmanlık hizmetleri sürdürülmekte olup; Gemi sektöründe edinilen tecrübeyle gemi projeleri, mühendislik hesapları ve sac kalınlık ölçümü alanlarındaki çalışmalarımız devam etmektedir. Ayrıca Otomotiv Sanayi, Savunma Sanayi, Çelik Konstrüksiyon (imalat) Sanayi, Baraj ve HES Projeleri, Gemi (İnşaatı) Sanayi ve benzeri tüm kaynaklı imalat alanlarında, Kaynak Yöntem Şartnamesi hazırlama, danışmanlık ve onaylama hizmeti de MYO bünyemizde verilmeye devam etmektedir. Meslek Yüksekokulu olarak, Sürmene Kaymakamlığı, Of Kaymakamlığı ve yerel yönetimler ile her türlü proje ve etkinlikleri birlikte düzenleyebiliriz. Bu çalışmalara öğretim elemanı, eğitim ve laboratuvar açısından katkı verebiliriz. Ayrıca başkanlığını yaptığım KTÜ Teknoloji Transfer Ofisi olarak da her türlü destek ve katkıyı sağlayabiliriz.” dedi.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, MYO Müdürü ve yönetiminin desteğinden çok mutlu olduğunu ifade ederek, Kaymakamlık bünyesinde oluşturulan Proje Birimi ile birlikte yapılabilecek projeler üzerinde çalışacaklarını ifade etti. Ziyaret Kaymakamlık Makamında fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Son Güncelleme: 26.01.2017 08:41
Anahtar Kelimeler:
Eyüp Fırat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90