banner102

Medya Derneği’nden Kuzey Yıldızı'na Ziyaret

Of Medya Derneği tarafından başlatılan “Of Dernekleriyle Fikir Alış Verişi” ziyaretleri kapsamında Of Kuzey Yıldızı Derneği ziyaret edildi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
22 Ocak 2016 Cuma 02:39
Medya Derneği’nden Kuzey Yıldızı'na Ziyaret

Dernek Başkanı Yüksel Yaşar, Yönetim kurulu Üyeleri İzzet Keleş, Fahri Hacıcaferoğlu, İmdat Osmanoğlu ve Mustafa Yaşar’ın katıldığı ziyarette Kuzey Yıldızı Derneği Başkanı Turgay Kar, Dernek Yöneticileri Dursun Ali İşçi, Cevat Hacımurtezaoğlu ve Beşir Derneği Of Temsilcisi Mehmet Acet ile Vakıf Sorumlusu Zafer Pekşen hazır bulundu.

Of Medya Derneği olarak kuruluş amaçlarından birinin Of’taki ortak aklı harekete geçirmek olduğunu ifade eden Başkan Yaşar; “Of Medya Derneğimizi kurarken derneğimizin adını Of Medya Derneği Platformu olarak belirlemiştik. Hatta Logomuzu bile böyle hazırlamıştık. Ancak o dönemde yaşanan gez olaylarının ardından içişleri bakanlığı dernek ve vakıflardan platform isminin kaldırılmasını istedi. Biz de kaldırdık. Amacımız Of’taki derneklerimizle ortak bir platform oluşturmaktı. Bununla da her defasında dile getirdiğimiz paydaş olma özelliğimiz nedeni ile Of’ta Ortak Aklı harekete geçirmekti. Her ay düzenli olarak yaptığımız istişare toplantılarımızda 2016 yılı için Of’taki Dernekleri ziyaret ederek fikir alış verişi yapma kararı aldık. Bu karar doğrultunda ilk ziyaretimizi Kuzey Yıldızı Derneğimize yaptık. Of’taki milli ve manevi değerleri koruma adına bir şeyler yapmamız gerektiğini düşünüyoruz. Faaliyet alanları ve etkisel gücü yüksek olan tüm derneklerimize ulaşarak Of’ta ortak aklı, ortak fikri ve ortak etkinlik yapabilme becerisini ortaya oymak istiyoruz. Yapılacak çok iş olduğunu düşünüyoruz. Ama geleceğimiz olan gençlerimizi her şeyden daha çok önemsiyoruz. Güzel fikirler paylaştık. Vakıf ve Dernek olarak önemli çalışmalar yaptığınızı biliyorduk. Yenilerini de öğrenmiş olduk. İnşallah önemli bir adım atmış oluyoruz” ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Turgay Kar Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verirken Vakıf Başkanı Zafer Pekşen de Vakıf olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gençliğin iyi yetiştirilmesi için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Kar, “Mostar Gençlik Derneğimizle öğrenci arkadaşlarımıza önemli hizmetler sunuyoruz. Gençlerimizin en iyi şekilde yetişmesi için mücadele ediyoruz. Ayrıca Vakıf bünyemizde Of’ta kızlarımıza yönelik eğitim merkezi açmayı planlıyoruz. Yer arayışımız devam ediyor. İnşallah kısa sürede güzel bir yer bulup kız çocuklarımızı geleceğe hazırlamayı amaçlıyoruz” diye konuştu.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduklarını ifade eden Vakıf Sorumlusu Zafer Pekşen Of’ta yapılacak olan topluma faydalı her türlü ortak projede görev olmaya hazır olduklarını ifade etti.

Son Güncelleme: 22.01.2016 02:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90