banner102

Medya Derneği’nden Of TSO’ya ziyaret

Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Of Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı Erdal Saral’ı makamında ziyaret ettiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Mart 2018 Perşembe 16:15
Medya Derneği’nden Of TSO’ya ziyaret

Her ay farklı kurum ve kuruluş ziyareti yaparak ziyaret ettikleri yerlerle bilgi alışverişinde bulunan Of Medya Derneğinin yöneticileri bu ayki ziyaretini Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına yaptılar.

Başkan Erdal Saral’ı makamında ziyaret eden Medya Derneği Yöneticileri, Ticaret Odası ve Of İlçesi ile ilgili genel çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulundular.


Karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Saral, “Bizler Ticaret Odası olarak çalışmalarımızı Of'u daha fazla nasıl geliştirebiliriz düşüncesi ile yapmaya çalışıyoruz. Of Halkına yararlı olacak yatırımları kim yaparsa yapsın bizde destek verir ve katkı sunmaya çalışırız. Bu anlamda sizlerde gazeteciler olarak haberciliği; birileri gücenir, darılır veya kızar diye haberi yapmama veya aynı şekilde sırf bir tarafların yararına haber yapma mantığı içinde olmayarak Of halkının yararına olacak şekilde haber yapmalısınız." diyerek yaptıkları ziyaretten dolayı Medya Derneği üyelerine teşekkür etti.

Her ne kadar farklı düşünce ve görüşlere bağlı olan gazeteciler olsakta aynı çatı altında Of halkı için nasıl yararlı olabiliriz anlayışı ile çalışma yaptıklarını söyleyen Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu," Kısıtlı zaman ve imkanlarla yaptığımız bölgesel gazeteciliği Of Halkına katkı sunmak için yapıyoruz. Gerek haber ihtiyacını giderme, gerekse yapılan yanlış uygulamaları medya yolu düzelttirmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. "diyerek randevu teklifini kabul ederek makamında kendilerini ağırlayan Ticaret Odası Başkanı Erdal Saral'a teşekkür etti.


Ziyarete Başkan Muratoğlu;'nun yanı sıra Başkan Yardımcı İzzet Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Hacıcaferoğlu, Yüksel Yaşar ve Murat Gözütok katıldı.




Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 08.03.2018 16:22
Anahtar Kelimeler:
Erdal SaralAhmet Muratoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90