banner102

Milli Görüş Gençliği Yayla Evinde Bir Araya Geldi

Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Of AGD Üyeleri Uğurlu Mahallesi Peteklik Yaylası Dağ Evinde bir araya gelerek, Of'ta bulunan yaklaşık 5 bin genci Milli ve Manevi Değerlerle tanıştırarak şeytanın tuzaklarından uzak tutmanın yollarını görüştüler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Ekim 2014 Pazar 00:45
Milli Görüş Gençliği Yayla Evinde Bir Araya Geldi
Yaptıkları etkinlik hakkında Of'un Nabzı muhabirine açıklama yapan Saadet Partisi Of Gençlik Kolları Başkanı Murat Gözütok, Of'ta bulunan bütün gençlerden sorumlu olduklarını ve bu gençleri Milli ve Manevi değerlerle tanıştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Gözütok, kısa zaman önce göreve geldiğini ve bu görevin ne derece ağır bir yük olduğunun bilincinde olduğunu hatırlatarak, yaptıkları bu etkinliğin amacının gençlerle kaynaşıp Milli Görüş çatısı altında yapılacak çalışmalara daha fazla verim katmak amacını güttüklerini iddia etti.

Alimler yuvası olarak bilinen ve her şart altında bu şekilde anılan Of İlçesinin gerçek manada bu namına layık olması için ellerinden geleni yapmaya hazır olduklarını iddia eden Gözütok, "Her ne pahasına olursa olsun yaşadığımız Of İlçesini Alimler yuvası olarak anmanın ötesinde gerçek manada Milli ve Manevi değerlerine bağlı bir Of gençliği yetiştirmek için elimizden geleni Allah'ın (Celle Celalühü) izni ile yapacağız. Bu anlamda bizimle birlikte olan kıymetli genç kardeşlerime ve Anadolu Gençlik Derneğinin değerli üyelerine canı gönülden teşekkür ediyorum. " diyerek bu etkinliklerinin ileriki zamanlarda devam edeceğini söyledi.













Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 19.10.2014 00:51
Anahtar Kelimeler:
Murat Gözütok
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adem şenyurt 2014-10-19 13:57:17

sizin yeriniz ak partidir gençliğinizi harap etmeyin para dersen var huzur dersen var maneviyat dersen var daha ne istiyorsunuz

Avatar
halit @adem şenyurt 2014-10-20 17:47:49

bu gençler kartal akbaba değil. leşe akbabalar konar...

Avatar
adem şenyurt 2014-10-20 18:33:10

halit leşe konarlar ne anlama geliyor zoruma gitti

Avatar
ali @adem şenyurt 2014-10-21 22:12:11

işiniz gücün para pul.zorunuza gitmesin.lütfen biraz da insanlık namına bişeyler düşünün.

Avatar
emre 2014-10-22 17:01:45

hakaret içermeyen yorumumu sırf beğenmediniz diye yayınlamıyorsunuz. bunu ben bilmem kaç keredir sizde yaşıyorum. neyse yayınlamasanızda olur farketmez artık. benim mesajımı siz okuyorsanız artık size hitaben yazıları yazacağım. nasılsa aramızda kalacak. diğer web sitesinde de halka açık aynı yorumları yazarım nasılsa. altına da bu yorum ofunnabzi tarafından sakıncalı bulunduğundan yayınlanmamıştır diye de not ekleyeceğim bundan sonra. hadı bakalım hodri meydan. siz kaşındınız.

Avatar
ercan @emre 2014-10-24 01:43:41

vuuuuuuu

Avatar
erdal @emre 2014-10-25 22:00:55

bide tehtit ediyorsun hemi .

banner90