banner102

Minibüsün çarptığı kadın öldü!

Yeni yapılan Of Stadyumu mevkiinde Rize – Trabzon karayolu üzerinde Rize istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan minibüs yoldan karşıya geçmek isteyen bir kadına çarparak ağır yaralanmasına sebep oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Ağustos 2020 Çarşamba 09:12
Minibüsün çarptığı kadın öldü!

Yoldan karşı karşıya geçmeye çalışırken bir minibüsün çarptığı kadına yoldan araçları ile geçmekte olan 3 bayan doktor kalp masajı yaparak müdahale etti. Minibüsün çarptığı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, yeni yapılan Of İlçe Stadı mevkiinde Rize istikametinden Trabzon istikametine gitmekte olan minibüs, yoldan karşıya geçmekte olan yaya Ayla Bala isimli kadına çarptı. Kazada ağır yaralanan kadına ilk müdahale yoldan araçları ile geçmekte olan 3 kadın doktor yaptı. Bayan doktorlar, dönüşümlü olarak hemen kadına kalp masajı yaparken olay yerine ambulans çağrıldı. Kalp masajlarının ardından sedye ile ambulansa konulan kadına sedye üzerinde de kalp masajı yapmayı sürdüren bayan doktorlara, ambulanstaki sağlık görevlileri de yardımcı oldu. Minibüsün çarptığı kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hastaneye kaldırılmak istenirken yolda hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Son Güncelleme: 05.08.2020 12:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90