banner102

Minik Öğrencinden Örnek Bir Davranış!

İstiklal Marşının kabulünün 96.yılı nedeniyle düzenlenen yarışmada birinci olan ve kazandığı ödülünü Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlayacağını açıklayan Bengisu Demirel, bağış dekontunu Of Kaymakamı Eyüp Fırat’a teslim etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
15 Mart 2017 Çarşamba 12:18

İstiklal Marşının kabulünün 96.yılı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlümüz tarafından düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u anma ve "3. Geleneksel İstiklal Marşını Güzel Okuma" yarışmasında Of Merkez 28 Şubat İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Bengisu Demirel, İlkokul kategorisinde birinci oldu.

Program sonunda düzenlenen ödül töreninde hediye olarak kazandığı çeyrek altını, “Milli Şairimiz İstiklal Marşımızı yazdı ve birinci oldu ama konulan ödülü kabul etmeyerek bağışladı. Ben de İstiklal Marşımızı güzel okudum diye kazandığım ödülü kabul etmeyerek bağışlamak istiyorum” diyerek protokol üyeleri ve katılımcılar tarafından alkışlanmıştı.

Kazandığı çeyrek altını nakit paraya çeviren Bengisu Demirel, parayı çocuk yuvalarında kalan çocukların her türlü ihtiyaçlarında kullanılabilmesi amacıyla Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı hesabına yatırdı.

Bengisu, banka dekontunu da eğitim gördüğü 28 Şubat İlkokulu Müdür Yardımcısı Mücahit Açıkgöz ve Sınıf Öğretmeni Talat Süleymanoğlu ile birlikte Of Kaymakamı Eyüp Fırat’a teslim etti.

Bengisu Demirel ve öğretmenlerini tebrik eden Kaymakam Fırat, yaptığı örnek davranışından dolayı Bengisu Demirel’i kırtasiye seti ile ödüllendirdi.

Son Güncelleme: 15.03.2017 13:08
Anahtar Kelimeler:
Eyüp FıratBengisu Demirel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90