banner102

Muhtarlar Günü Of’ta kutlandı

19 Ekim Muhtarlar Günü Of’ta kutlandı. Kutlama programı Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu’nun Of Kaymakamlığı önündeki Atatürk büstüne çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunmanın ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
19 Ekim 2021 Salı 14:21
Muhtarlar Günü Of’ta kutlandı

Programda günün anlam ve önemini belirten konuşma Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu tarafından yapıldı. Başkan Hacımustafaoğlu konuşmasında; “ Bu günün Muhtarlar Günü ilan edilmesinde başta Cumhurbaşkanımıza, Hükümetimize, Gazi Meclisimize, İçişleri Bakanlığımıza ve genelgenin yayınlanmasında emeği geçen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonumuza şükranlarımızı sunuyoruz. Nasıl siyasi partilerimiz demokrasimizin vazgeçilmez unsurlarıysa, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi Muhtar da demokrasinin temel taşıdır. Bu duygu ve düşüncelerle bu müessesede görev yapmış arkadaşlarımızı sevgiyle anıyorum. Tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Törene; Kaymakam Hayrettin Çiçek,  Kaymakam Adayı Erkan Şahin Of Belediye Başkan Yardımcısı Şevki Saral, Daire Amirleri ve Muhtarlar katıldı.

Anıt önü töreninin ardından Kaymakam Hayrettin Çiçek,  Kaymakam Adayı Erkan Şahin  Of Muhtarları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret ederek  Dernek Başkanı Habip Hacımustafaoğlu ve dernek üyelerinin Muhtarlar Gününü kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90