banner102

Muratoğlu’ndan İBB’ye teşekkür

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi pek çok aileye gıda, temizlik maddesi vb yardımların yapıldığını belirtip Ramazan ruhunun yılın tamamında devam ettirmek istediklerini belirtti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
03 Haziran 2021 Perşembe 16:43
Muratoğlu’ndan İBB’ye teşekkür

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatında ilçe başkan yardımcıları Fikret Bulut ve Mustafa Saral ile basın açıklamasında bulunan Muratoğlu şunları açıkladı:

Saadet Partisi olarak iyinin, doğrunun ve güzelin yanında olma ilkemizin bir şiarı olarak ihtiyaç sahiplerine yönelik Ramazan ayında başlattığımız yardım çalışmalarını sürdürme gayretindeyiz. İlk etapta 2000 adet koli yardımı dağıtımında bulunduk. Gıda kolilerimizi ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza büyük bir hassasiyet ile ulaştırdık. İlçe geneline yayılmış teşkilat ağımız ve mahalle muhtarlarımız ile koordineli bir şekilde çalışarak, veren eli ihtiyaç sahibi eller ile buluşturduk. Bu ve benzeri çalışmalarımız önümüzdeki dönemde de devam edecek.

ÇALIŞMALARIMIZ İBB ÖLÇEĞİNDE DE GÜNDEM OLDU VE DESTEK GELDİ

Bu yardımlarımız İstanbul Büyükşehir Belediye çapında da gündem oldu. İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı aynı zamanda hemşerimiz Yavuz Saltık bu hayırlı faaliyetlerimize destek olmak istediğini belirtince kendisi ile de istişarede bulunduk. Şu aşamada İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığının desteği ile bize iletmiş olduğu zincir market yardım kartlarını yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile buluşturuyoruz. Dağıtım ile ilgili gerekli altyapıyı tamamladık. İnşallah haziran ayı içinde bu yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız.

Bu vesile ile tarafımızca ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olan yardım kartlarının tarafımıza verilmesine onay veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu'na ve İBB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı sayın Yavuz Saltık'a şahsım ve teşlikatım adına teşekkür ediyorum. Bu tür güzel adımların bölgemizin yetiştirdiği diğer üst düzey yönetici ve bürokratların da ilgisinin Of’umuza yönelmesine vesile olmasını temenni ediyorum.

Son Güncelleme: 04.06.2021 22:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90