banner102

MUTLAKA MİLLİ GAZETE OKUMALIYIZ

Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatının her ay düzenlediği ilçe divan toplantısı Süleyman Akyüz Hocaefendinin katılımı ile Of İlçe Binasında gerçekleştirildi.

25 Eylül 2013 Çarşamba 13:50
MUTLAKA MİLLİ GAZETE OKUMALIYIZ
Toplantı salonunun tamamen dolduğu ilçe divan toplantısına Süleyman Akyüz Hocaefendinin yanı sıra Of Belediye Meclis Üyeleri İrfan Saral, Mehmet Tellioğlu, Musa Gözütok, M.Reşat Keleş, Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatını Yönetim Kurulu ve Gençlik Yönetim Kurulu üyeleri, Mahalle Teşkilat Başkanları, Belde-Köy sorumluları ile çok sayıda davetli katıldı.

KİMYASAL SİLAH BAHANESİYLE İŞGAL EDİYORLAR

Divan Toplantısının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı M.Celal Vahapoğlu, Dünyada akan kanın Müslüman kanı olduğunu ifade ederek, “Zalim Devletler ve onların işbirlikçileri ile Müslüman toprakları işgal etme planlarına maalesef Müslüman yöneticilerde ortak oluyorlar. Bunu yaparken de kendi halklarını kandırmak için kimyasal silah yalanlarını kullanıp yaptıkları zulümlere kılıf uyduruyorlar” dedi.


BU ŞEKİLDE HİZMET SAFDİLLİKTİR

Ak Partinin de Müslümanların yararına bir şey yapmadığını dile getiren Vahapoğlu, “11 yıldır iktidarda olan bir parti, yaptığı icraatları AB uyum yasaları çerçevesinde gerçekleştiriyor. İslam’ı yok etmek için kurulan bir teşkilat Müslümanların yararına bir icraat yaptırır mı? Bunlarda AB ye girmek için İslam’ın yasakladıklarını kanunlarla serbest bırakıyorlar. Bu nasıl ve kime hizmettir? Yol, Hastane, Bina vs faaliyetler yapmışlar. Doğru bunları yaparak insanların faydalanacağı hizmetleri yapmış olabilirler fakat yaptıkları bu hizmet eğer bizleri ve kainatı yoktan var eden Allah Zülcelal ve Tagaddes Hazretlerini memnun etmiyorsa halkı nasıl memnun etsin? Yüce Rabbimizin emirlerini AB uyum yasalarına tercih edeceksin sonra halka hizmet ettiğini söyleyeceksin. Yüzde 99'u Müslüman olan bir ülkede bu şekilde hizmet yapıyorum demek safdillikten başka bir şey değildir” diye ifade etti.

PKK konusuna da değinen Vahapoğlu, teröristlerin silah bırakması karşılığında kendilerine daha büyük tavizlerin verildiğini iddia ederek sözlerini tamamladı.

İlçe Başkanı Vahapoğlu’nun konuşmasından sonra yarım saatlik eğitim konuşması yapan ilçenin kanaat önderlerinden Süleyman Akyüz hocaefendi, çok zor bir dönemden geçtiğimizi ifade ederek, “Müslümanlar olarak en önemli işimiz imanımızı sağlamlaştırmaktır. Bunun için bize lazım olacak gerekli ilimleri öğrenmeye ve öğrendiklerimizi de yaşamaya gayret edeceğiz. Aksi halde eksik ve tehlikede olan bir iman ile yaptığımız amellerde tehlikeye girebilir” dedi.

Müslümanı Namaz her türlü kötülükten alıkoyar diyen Akyüz, “Maalesef günümüzde namaz kılanların azaldığı, kılanların ise huşu içinde kıl(a)madığı için toplum kötülüklerden uzaklaşamıyor. Bunun için yaptığımız her ibadeti sadece ve sadece Allah (Celle Celalühü) rızası için yapmak zorundayız” diye ifade etti.


MUTLAKA MİLLİ GAZETE OKUMALIYIZ

Yaptığı sohbette Milli Gazete konusuna da değinen Akyüz, “Dünya medya aracılığı ile hem yönlendiriliyor hemde yönetiliyor. Bunun için Müslümanlar olarak mutlaka aktif siyaseti de takip etmeliyiz. Takip için de medya aracını kullanma durumundayız. Fakat bilgi kirliliğinin olduğu bu ortamda her medya kuruluşunun haberlerini takip edersek kendi ellerimizle uçuruma yuvarlanırız. Müslümanlar olarak aktif takip edeceğimiz medya Milli Görüş medyasıdır, yani Milli Gazetedir. Sürekli gündem değişikliklerinin olduğu bu zamanda mutlaka her gün Milli Gazete okumalıyız. Sadece okumakla da yetinmeyip bu gazetenin okunmasını sağlamalıyız” diyerek sözlerini tamamladı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 25.09.2013 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2013-09-25 20:43:57

allah sizlerden ve teşkilatlarınızdan razı olsun.size oy vermedim ama yinede tebrik ediyorum davanıza sarılıp ayrılmadığınız için.

Avatar
oflu 2013-09-26 23:27:19

oy veren kim???

Avatar
oflu 2013-09-28 20:42:51

Nerede Fatih Erbakan nerede Mahmut çizmeci önce rahmetli hocanın emanetlerine sahip çıkmak lazim ama işiniz bu çıkmış ak partiye laf atıyorsunuz saymaya yetmez bu sayfalar Allah Recep Tayyip Erdoğan dan razi olsun yolu açık olsun sizde Müslumanları eleştirmeye devam edin.

Avatar
gemi 2013-09-28 21:57:13

i̇ster veri̇n i̇ster vermeyi̇n ama şu bi̇r gerçek hz nuh as. gemi̇si̇ gi̇bi̇ başka kurtuluş gemi̇si̇ yok..i̇ster bi̇ner kurtuluruz i̇ster bi̇nmeyi̇p bu lanet dünyada boğulup gi̇deri̇z....

Avatar
sayın başkan 2013-10-03 10:16:41

20 senedir o koltuktasın orda yaşlandın orda öleceksin.anla artık senden bişey cıkmıyor konuşurken bile uyuyormusun uyanıkmısın belli değil.senin bu partiye verecek bişeyin bile kalmamışken saçma sapan açıklamalar yapıyorsun.vah vahh saadetin düştüğü hallere.

Avatar
teşkilat 2013-10-05 15:07:51

bizde başkan en tecrübeli olana denir sayın başkan.en yakışıklı yada en karizmatik olana değil..senin gibiler anlayamaz bunu.sana kalsa mehmet ali erbili başkan yapın dersin.herkes önünden yesin lütfen.

Avatar
vah ki ne vah @sayın başkan 2013-10-05 15:09:16

insanların düştüğü hallere vah.lider seçerken kabiliyetlerine değilde yaşına başına karizmasına göre secenlerin haline vah da vahh.

banner90