banner102

Not Ajans'tan Görkemli Açılış

Reklam, Tanıtım, Danışmanlık ve Organizasyon hizmetleri veren Not Ajans'ın çalışma ofisi Of'ta hizmete açıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Mayıs 2016 Salı 21:01
Not Ajans'tan Görkemli Açılış

İşletme sahipleri Muhammed Muhsin Aksoy ve Murat Gözütok, 7 aylık süre zarfında 100 civarında firma ile çalışma yaptıklarını 3 aylık zaman diliminde ise 13 tane açılışa imza attıklarını dile getirdiler. Firmayı her geçen gün daha da ileri taşıyarak topluma faydalı çalışmalar sunmayı ve istihdamı artırmayı hedeflediklerini ifade ettiler.

Açılışa katılan Of Kaymakamı Eren Arslan, işletmenin Of'a ve bölgeye hayırlı olmasını dileyerek genç girişimcilere başarılar diledi.

Açılış programına Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Belediye Başkan Yardımcısı Halil Alireisoğlu, Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, ASKON Trabzon İl Başkan Yardımcısı Mustafa Güney, MG İnşaat Sahibi Musa Gözütok, Hazar Yapı Sahibi Fuat Balcı, Emin Emlak İnşaat Sahibi Mehmet Öztel, Osmanlı Pen İşletme Sahibi İmdat Osmanoğlu, Çapoğlu İnşaat Sahibi Ali Çapoğlu, Sinka Gayrimenkul Of Şube Müdürü Mustafa Öztürk, 11. Dönem Trabzon İl Öğrenci Meclisi Başkanı Rümeyse Soylu, 8. Dönem Samsun İl Öğrenci Meclisi Başkanı Çiğdem Yeşilyurt ve çok sayıda davetli katıldı.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 17.05.2016 21:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90