banner102

Of AGD’den Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi

Anadolu Gençlik Derneği Türkiye Genelinde olduğu gibi Of İlçesinde de Mekke’nin Fethi’nin 1393. Yılını Kudüs başlığı ile kutladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
01 Ocak 2024 Pazartesi 16:33

Of AGD Konferans Salonunda gerçekleştirilen Fetih Kutlamasına Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, Saadet Partisi Of Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral ve çok sayıda katılımcının yanı sıra konuşmacı olarak ta Kemal Korkmaz hocaefendi katıldı.

Program Of Müftülük Site Camii İmam Hatibi Veysel Zehir’in Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından AGD Of İlçe Başkanı Süleyman Ayazoğlu gecenin önemi konusunda kısa bir açılış konuşması yaptı.

“Anadolu Gençlik Derneği ve Milli Gençlik Vakfı tarafından her yıl tüm Türkiye’de, Avrupa’da, Afrika’da ve Kıbrıs’ta tertip edilen Mekke’nin Fethi programlarımızı bu yıl Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu tekrardan haykırmak adına Mekke’nin Fethi ve Kudüs Gecesi olarak icra ediyoruz.” diyen İlçe Başkanı Ayazoğlu, “Fetih programlarımızın, gönüllerin fethine, zulümlerin, kötülüklerin defedilmesine, Filistin, Doğu Türkistan ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimizin özgürlüğe kavuşmalarına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Anadolu Gençlik Derneği ilk kurulduğu günden beri, sorumluluklarının farkında, Allah rızası için gayret gösteren, ahlâklı ve dürüst, inancını ve tarihini bilen, vatanına ve milletine hizmet eden şuurlu bir nesil yetiştirmenin gayretinde olan müstesna bir kuruluştur.” dedi.

Programın devamında AGD Of Kaşif Grubu öğrencisi Mehmet Akif Turgut ‘Bir sabah gelecek kardan ayrılık’ ezgisini söyledi. Ardından Kemal Korkmaz hocaefendi Kudüs içerikli açıklamalar yaptı.

MAZLUMLAR AYAĞA KALKMADIKÇA ZALİMLER DİZ ÇÖKMEZ

Dünyadaki bütün sorunların, zulümlerin sebebinin Müslümanların gereği gibi yaşamamasından kaynaklandığını söyleyen Korkmaz hocaefendi, “Uyuyan Müslümanları, El Kassam Tugaylarının küfre karşı mücadelesi uyandırdı. Müslümanlar, bu bir avuç Müslümanın adeta 7 düvele karşı kısıtlı imkanlarla mücadelesine şahit olup ayağa kalktı. Sadece Müslümanlar değil vicdan sahibi tüm insanlık bu zalimliğe karşı ayaklandı. Fakat Müslüman liderler bir adım dahi atamadılar. Değil bir adım atmayı, zalimlerle işbirliklerini dahi bitirmediler. Bu affedilir ve basite alınabilir bir durum değildir. Küfür tek millet olup zalim Siyonistlerin yanında fiili olarak yer alırken, Müslüman Devletlerin liderleri sadece sözlerle işi geçiştirdiler.” diyerek mazlumların gereği gibi tek vücut olup ayağa kalkmadıkça zalimlerin diz çökmeyeceğini söyledi.

Son Güncelleme: 01.01.2024 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90