banner102

Of & Hayrat Genç Girişimcilerinden Öğrencilere Destek

Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Meslek Lisesi öğrencilerinin ürettikleri araçlarla ilgili katıldıkları TeknoFest 2021” yarışında yalnız bırakmadıklarını söyleyen Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu, her zaman girişimci öğrencilere destek olacaklarını ifade etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
07 Eylül 2021 Salı 18:18
Of & Hayrat Genç Girişimcilerinden Öğrencilere Destek

Girişimcililerin her zaman yanında olacaklarını söyleyen Of Hayrat Genç Girişimciler Platformu Başkanı Emir Kağan Çakıroğlu, “Of İlçemizden Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Meslek Lisesi öğrencilerini ve Rehber Öğretmenleri Mehmet Fatih Aydın'ı katıldıkları “TeknoFest 2021” yarışında yalnız bırakmadık. Kendilerini yarışma öncesi konaklamış oldukları İyimaya Öğrenci Yurdu’nda, yarışma esnasında da TOSFED Yarış Pistinde yönetim kurulumuz ile birlikte ziyarette bulunup yalnız bırakmadık. Yarışlar esnasında Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank ile sohbet etme imkânı bulduk.” dedi.

Yönetim Kurulu olarak öğrencilere destek sözü verdiklerini ifade eden Çakıroğlu, “Yarışmaya farklı illerden toplam 36 takımın katıldığı ve öğrencilerimizin 15 turluk yarışı 516 watt/saat enerji harcayarak en az enerji harcayan takım olarak tamamlamıştır. Bu başarılarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.

Ayrıca yönetim kurulu olarak öğrencilerimizin 8 ayda gece ve gündüz çalışarak ortaya koydukları bir başarı ile yapmış oldukları 1 TL lik şarj dolumu ile 100 km yol gidebilen aracın hikâyesini kendilerinden bizzat dinledik ve hem kendilerine hem de mevcut projeye destek sözümüzü verdik.” diyerek bundan sonraki projelerinde Of ve Hayratlı gençlerin yanımda olacaklarını, Of ve Hayrat için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Son Güncelleme: 07.09.2021 18:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90