banner102

Of Medya Derneği istişare toplantılarına devam ediyor

Of Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri periyodik toplantılarına devam ediyor. Dernek yönetimi bu ayki toplantısında sohbet ederek yerel ve ulusal gündemi değerlendirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
18 Mart 2023 Cumartesi 22:20
Of Medya Derneği istişare toplantılarına devam ediyor

Bu ayki toplantı İkizdere yolu üzerindeki Yeşil Vadi Tesislerinde gerçekleşti.  Akşam yemeğinde bir araya gelen yönetim Kurulu üyeleri yemekten sonra çay içerek sohbet ettiler.

Toplantı ile ilgili Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş yaptığı değerlendirmede; “Öncelikli olarak toplantımız hayırlı olsun. Değerli Yönetim Kurulu üyemiz İmdat Osmanoğlu’na ikramı için teşekkür ediyoruz. Ülkemiz deprem ve sel gibi büyük afetlerle zor anlar yaşıyor. Bu konuda devlet, millet iş birliği ile bu durumun üzerinden geleceğiz inşallah. Böyle bir ortamda Türkiye çok zor ve tarihi bir seçimden geçiyor. Ülkemizin her zamandan çok birlik, beraberlik ve dayanışmaya ihtiyacı var. Seçim sürecinde siyasilerin ve vatandaşların birbirimizi kırmadan, dökmeden ülkemizin ali menfaatlerini göz ardı etmeden halkımızın acısını da unutmadan hareket etmesini umuyoruz. Bugün ülkemizin en çok ihtiyacı olduğu şey toplumsal barıştır. Herkesin bunun koruması için gayret göstermesi gerekiyor. Siyasetin dili birleştirici, bütünleştirici olması gerekiyor. Yoksa seçim sonrası toplumsal bünyede kapanmayacak yaralar açabilir.   Allah ülkemizin ve milletimizin yar ve yardımcımız olsun.” sözleriyle düşüncelerini ifade etti.

Of Medya Derneğinin istişare toplantısına Dernek Başkanı İzzet Keleş, Yönetim Kurulu Üyeleri Yüksel Yaşar, İmdat Osmanoğlu, Mustafa Yaşar katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90