banner102

Of Medya Derneği kongreye hazırlanıyor

2013 yılında kurulan ve tanıtım faaliyetlerini sürdüren Of Medya Derneği, 1.olağan Genel Kurulunu 23 Nisan’da yapmaya karar verdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Nisan 2014 Pazar 20:11
Of Medya Derneği kongreye hazırlanıyor
Of’ta görev yapan medya sahibi ve mensuplarının bir araya gelerek geçen yıl Temmuz ayında kurdukları Of Medya Derneği, 1.olağan genel kurulunu 23 Nisan 2014 tarihinde yapacak.

Kuruluşunun ardından tanıtım faaliyetlerine başlayan ve kısa sürede düzenlediği etkinliklerle adını duyuran Of Medya Derneği, düzenlediği aylık olağan toplantılarıyla Of’un gündemini ve çalışmalarını değerlendirmeye devam ediyor.

Kurucu Başkan Yüksel Yaşar Başkanlığında kurulan ve kurucu yönetim kurulunda Ahmet Muratoğlu, Seran Kul, Harun Yılmaz, Ömer Alkan, İzzet Keleş ve Gökhan Çakır’ın yer aldığı Of Medya Derneği, 14 Mart 2014 tarihinde toplanarak 1.Olağan Kongrenin 23 Nisan 2014 Çarşamba günü yapılmasına karar verdi.

 İşte Of Medya Derneği’nin Kongre İlanı;

 Dernek Yönetim Kurulumuz 14.03.2014 tarihinde Dernek Merkezi’nde toplanarak Derneğimizin 1. Olağan Genel Kurul Toplantısının 23.04.2014 Çarşamba günü saat 19.00’da Dernek Yönetim Merkezi’nde aşağıdaki gündeme göre yapılmasına, çoğunluk sağlanamaması veya ertelenmesi halinde 2.toplantının 30.04.2014 Carşamba günü aynı yer, saat ve gündem ile yapılmasına, kanun gereği genel kurul toplantı tarihinden en az 15 gün önceden üyelerin tamamına, elektronik posta, yazılı bildirim ve üyenin bildirdiği telefon numarasına mesaj gönderilmesine, ayrıca duyurunun yerel haber siteleri ile Yerel Gazetelerde yayınlanmasına karar verildi.

 YÖNETİM KURULU

 Gündem:

1-      Açılış ve yoklama,

2-      Saygı duruşu ve İstiklal Marşı,

3-      Divanın Seçimi,

4-      Yönetim kurulu faaliyet raporunun ve denetim kurulu raporunun okunması ve ibrası,

5-      Tahmini bütçenin görüşülmesi ve onayı,

6-      Dilek ve temenniler,

7-      Dernek organlarına asıl ve yedek üyelerin seçimi,

8-      Kapanış

Son Güncelleme: 13.04.2014 20:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90