banner102

Of Medya Derneğinden Hoşgeldin Ziyareti!

Of Medya Derneği üyeleri Of Kaymakamlığına yeni atanan Kaymakam Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret etti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
23 Aralık 2016 Cuma 01:41
Of Medya Derneğinden Hoşgeldin Ziyareti!

Şanlıurfa-Akçakale Kaymakamlığından Of Kaymakamlığına atanan ve görevine 16 Aralık tarihinde başlayan Eyüp Fırat'ı makamında ziyaret eden Of Medya Derneği üyeleri, Kaymakam Fırat ile kısa süreli sohbet edip dernek hakkında bilgi verdiler.

Ziyaretten dolayı çok memnun olduğunu söyleyen Of Kaymakamı Eyüp Fırat, dernek üyelerinin birlikteliğini tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.

Kaymakam Fırat'a dernek tanıtımını yapan  Başkan Ahmet Muratoğlu, medyanın ikinci büyük güç olduğunu ve bunun bilinciyle hareket ettiklerini söyledi. Muratoğlu, "2013 yılında gazeteci arkadaşlarla kurduğumuz Medya Derneğini, Of'a ve halkına medya aracılığı ile daha iyi hizmet etmek amacıyla kurduk. " diyerek göreve yeni başlayan Kaymakam Eyüp Fırat'a hoşgeldin temennisini iletti.

Ziyarete, Of Medya Derneği Başkanı Ahmet Muratoğlu, Başkan Yardımcısı İzzet Keleş ve Ömer Alkan, Dernek Sekreteri Fahri Hacıcaferoğlu, Sayman İmdat Osmanoğlu, Denetleme Kurulu Başkanı Yüksel Yaşar ve Yardımcısı Murat Gözütok ile Dernek Üyeleri Harun Yılmaz, Mustafa Yaşar ve Selman Yaşar katıldı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 23.12.2016 18:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90