banner102

Of Medyasından İkinci Birliktelik

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebeti ile Of Belediyesi Ali usta Dinlenme tesislerinde program düzenledi.

11 Ocak 2014 Cumartesi 00:15

 Yemek ikramının yapıldığı programda Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of Belediye Başkanı Murat Saral kısa bir konuşma yaptılar.

10 Ocak Çalışan gazeteciler günü ve Türk İdareciler gününü aynı anda kutladıklarını ifade eden Kaymakam Eren Arslan, "Günümüzde aktif medya yönetimde yasama, yürütme ve yargının dördüncüsünü oluşturmaktadır. Bu güç dengesi bazen yer değiştirdiği gibi son zamanlarda da medyanın birinci sıraya çıktığını görüyoruz.  Buna mukabil günümüzde medya ülkelerin, kurumların ve kişilerin gidişatlarını belirleyen en önemli sektör haline gelmiştir. Bundan dolayı bu güç hiçbir zaman küçümsenemez fakat kamusal bir hizmet olduğu da hiçbir zaman unutulmamalıdır. " dedi.

İnsanları doğru bilgilendirmek, doğru haber yapmak ve doğruya ulaşmak için haber yapmak bütün medya sektörünün ana ilkesi olduğunu söyleyen Arslan, "Medya kuruluşları olarak gazeteciliğin kurallarını hepiniz bilebilirsiniz fakat önemli olan bunların bilinmesinden ziyade hayata geçirilmesidir. gerek ülke gerekse ilçe bazında düşündüğümüzde gazetecilerin esas ilkesi insanların yararına olan haberleri yapmasıdır." diye ifade etti.  

İlçemizde de Trabzon'un diğer ilçelerinde olmadığı kadar medya kuruluşunun var olduğunu hatırlatan Arslan, bu medya gücünün Of'un bir gücü olduğunu kaydederek, benzer ve kalabalık nüfuslu ilçelere oranla Of İlçesinin çok daha önde yer aldığını idda etti. Arslan konuşmasının sonunda bütün gazetecilerin gününü kutlayarak, "Her gününüzün en az bugün ki kadar sağlıklı ve mutlu geçmesini temenni ediyorum." dileğinde bulundu.

Of Belediye Başkanı Murat Saral'da konuşmasına Çalışan Gazeteciler gününü kutlayarak başladı. Saral, Trabzon'un diğer ilçelerinden Of ilçesi çok daha gelişmiş bir basın yelpazesine sahip olduğunu ifade etti.

Of İlçesinde gazetenin, web sitesinin ve radyonun olduğunu vurgulayan Başkan Saral, Medya sektöründe ilçenin tek eksiğinin Tv olduğunu ifade etti.

Gazetecilik mesleğinin kolay iş olmadığını sözlerine ekleyen Saral, "Çalışan Gazetecilerin bu zor zamanda yürüttükleri görevleri gerçekten takdire şayandır. Bundan dolayı hepinize bu gayretlerinizden dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

Saral konuşmasını sonunda tv eksikliğine yeniden değinerek "İnşallah iş adamlarımızın desteği ile Of'ta yerel bir tv yi kurarak medya sektörünü tamamına erdirir ve kaliteli bir medya sektörünü Of ilçesine kazandırırız." diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmalardan sonra yemek ve çay ikramı yapıldı. Ardından Of Medya Derneğinden Kaymakam Eren Arslan'a ve Of Belediye Başkanı Murat Saral'a çalışmalarından dolayı plaket takdim edildi. Daha sonra Başkan Murat Saral tüm gazetecilere hediyelerini takdim ederek toplu fotoğraf çekildi.  

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 11.01.2014 10:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
talut 2014-01-12 15:17:27

of ta adam gibi çıkan bir gazete var oda ofunnabzı.bu resimdeki diğer adamlar yalandan ne ediyorlar oralarda.

banner90