banner102

Of Müftülüğünden Ezanı Güzel Okuma kursu

Of İlçe Müftülüğünde görevli imam ve müezzinlere yönelik olarak “Ezanı Güzel Okuma” kursu düzenlendi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2022 Cuma 19:27
Of Müftülüğünden Ezanı Güzel Okuma kursu

Of İlçe Müftülüğü Murakıbı Zekeriya Kaya tarafından verilen kursa ilk etapta 16 kişi katıldı. İmam ve müezzinlere verilen “Ezanı Güzel Okuma” kursu  5 hafta boyunca 80 saat sürdü. Kursu tamamlayan katılımcılara katılım belgeleri Of İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz tarafından takdim edildi.

Of İlçe Müftüsü Özcan Yılmaz belge takdiminde yaptığı konuşmada; “ Ezan İslam’ın en önemli şiarlarındandır. Ezanı okurken Yüce Rabbimizin ismini tüm dünyaya haykırdığımızı unutmamalıyız. Onu okurken bu şuur ve hissiyatla okunmalıyız. İnsanlar hangi dinden olursa olsun ezanın güzel terennümünden etkilenmektedir. Birçoğumuz güzel ezan sesiyle İslam dinini seçen kişilerin hikayesini okumuş ya da duymuşuzdur. Aldığınız bu kurs sayesinde daha bilinçli ve daha güzel ezan okuyacağınıza inanıyorum. Bu kurslarımıza ileriki zamanda da devam edeceğiz inşallah. Hepinizi tebrik ediyor, Rabbimden üstün muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

Belge takdiminin ardından fotoğraf çekimi ile program sona erdi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90