banner102

OF ŞOFÖR ESNAFIMIZIN DERDİ ÇOK, ÇARE BULANI YOK!

Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Şoför esnafının dertlerinin çok fazla olduğu ve bu dertlere çare bulması gerekenlerin olmadığına şahit oldular.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Mart 2022 Pazar 20:03
OF ŞOFÖR ESNAFIMIZIN DERDİ ÇOK, ÇARE BULANI YOK!

İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve Başkan Yardımcısı Mustafa Saral’a dertlerini anlatan şoför esnafları, artan akaryakıt fiyatlarından dert yanarak şu açıklamalarda bulundular:
 

ÇALIŞSAK BİR DERT ÇALIŞMASAKTA AYRI BİR DERT

Araçlarımızla servis çeksek yakıt pahalılığından dolayı zarar ediyoruz. Çekmesek işsiz kalıp geçinemeyeceğiz. Bu duruma devlet yetkilileri el atmazsa maalesef çok daha fazla sürdüremeyeceğiz. Yakıt alacak paramız olmadığı zaman nasıl servis çekeceğiz? Aldığımız para ile yakıtımızı karşılayamazsak diğer zaruri masraflarımızı nasıl karşılayacağız?

YETKİLİLER BU ACI TABLOYU GÖRMÜYOR MU?

Herkesin dilinde yakıt fiyatlarının pahalılığı var. Evet, bu zamlar çok fazla ve sürekli artıyor, fakat bu zamlara paralel olarak diğer zaruri ihtiyaç ürünlerimiz de artıyor. Araçlarımızın yakıtlarını karşılamakta zorluk çekerken, araçlarımızın diğer masraflarını ve ailelerimizin zaruri ihtiyaçlarını nasıl karşılayacağız? Yetkililer bu acı tabloyu görmüyor mu, yoksa görmek mi istemiyor?

BİZİM YAPTIĞIMIZ FEDAKÂRLIĞI YETKİLİLERDE YAPMALI

Yakıtın her geçen gün arttığı bu zamanda, sivil vatandaşlar zaruri olmadıkça araçlarını kullanmıyor, ulaşım için dolmuşları kullanıyorlar. Bizde vatandaşlarımızı ve evlatlarımızı yolda bırakmamak için zararına servis çekiyoruz. Bu fedakârlığı biz yapıyoruz ve aynı şekilde yetkililerin de bizim için fedakârlık yapmasını bekliyoruz.

ÇAYKARA YOLCUMUZU NEDEN TAŞIYAMIYORUZ?

Çaykara dolmuşları Of’tan, Cumapazarı’ndan, Taşhanpazarı’ndan yolcuları alıp Çaykara’ya götürebilirken, biz neden kendi yolcularımızı Çaykara’ya götüremiyoruz? Çaykara dolmuşları Çaykara’daki Of’un yolcusunu alıp Of’a götürüyor. Aynı şekilde istikamet üzerindeki yolcuları da alıp götürebiliyorken bize bu engel neden koyuluyor? Bu nasıl adalet? Çaykara’daki Of’un yolcusunu onlar getirebiliyorsa bizde kendi yolcumuzu Çaykara’ya götürmemiz gerekmiyor mu? Buna engel koyanlar hangi mantığa, hangi adalet anlayışına göre bunu kısıtlayabiliyorlar?

ADALETİN OLMADIĞI YERDE ANARŞİ DOĞAR

Ayrıca Çaykara dolmuşlarının Of’tan yolcu alması yasakken yolcu almaya devam ediyor. Biz bunu yetkililere iletiyoruz, fakat bununla ilgili bağlanan bir araç iki gün sonra işine devam ediyor. Biz müdahale etsek Allah korusun iş kavgaya kadar gidiyor. Yetkililer de gerekli müdahaleyi yapmasa biz mağdur oluyoruz. Bu sorunu devlet adalet ile çözer, vatandaş ise ya anarşi veya mağduriyetle çözer.

Son Güncelleme: 13.03.2022 23:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90