banner102

Of'ta grup yolunu kim düzeltecek?

Of’un 10 mahallesine ulaşımın sağlandığı yolda oluşan derin çukurlar, mahalle sakinlerinin sert tepkisine sebep oldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Nisan 2021 Perşembe 19:51

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde olan, Darılı, Dereköy, Esenköy, Güresen, Sarıbey, İkidere, Ovacık, Uluağaç, Örtülü ve Pınaraltı Mahallelerinin kullandığı grup yolu adeta çukur tarlasına döndü.

Nüfusu yaz ve kış aylarında kalabalık olan bir çok mahallenin kullandığı yolun asfalt ve düz olması çukurların daha fazla tehlikeli olmasına sebep oluyor.

Özellikle geceleri yolu kullanan araçlar için büyük tehlike oluşturan çukurların yetkililere iletilmesine rağmen kapatılmaması tepkilerin artmasına sebep oldu.

ADİL OLMAMIZ GEREKMİYOR MU?

Yetkililere seslenen vatandaşlar, “Of’un bazı mahallelerinde yolların E-5 karayolu büyüklüğünde beton ve asfalt dökülmesi karşısında 10 mahallenin kullandığı yolun çukur tarlası olması gerçekten çok düşündürücü! Yüce Rabbimiz bizlere adil olmamamızı emrederken bu sorunların giderilmesi konusunda yapılan çalışmaların neresi adil? Aylarca bu çukurların kapanmaması maddi sıkıntıdan mı? Yoksa adil olunmadığından mı?” sorularını sorarak yoldaki sorunun bir an önce düzeltilmesini istediler.

KAZAYA DAVETİYE ÇIKARIYOR

Yoldaki çukurların kazalara sebebiyet verdiğini söyleyen birçok mahalle sakini, “Yoldaki çukurlardan kaçarken duvara vurma, dereye uçma tehlikesi yaşıyoruz. Özellikle çay mevsimlerinde yoğun olarak kullanılan bu yolda araçların karşılıklı gidip gelmesi ve çukurlardan kaçmaları olası kazalara davetiye çıkartıyor. Çukurlardan dolayı olabilecek herhangi bir kazanın vebalini kimse ödeyemez. “ diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Son Güncelleme: 12.04.2021 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90