banner102

Oflular bu yılda Afrika’ya Cansuyu oldu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Of halkının kurban vekâletleri Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği aracılığı ile 27 ülkede kesilip gerçek muhtaçlara dağıtıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
05 Ağustos 2020 Çarşamba 08:59
Oflular bu yılda Afrika’ya Cansuyu oldu

Cansuyu Derneği dünyayı etkisi altına alan salgına rağmen bu yıl Kurban Bayramı’nda, 27 ülkede yaklaşık 1 milyon 411 bin kişiye 28 bin 238 kurban hissesi ulaştırdı.

Of halkının kurban hisselerini Afrika’ya giderek kendi elleriyle fakirlere ulaştıran Cansuyu Of Temsilcisi Hasan İnan, bütün olumsuzluklara rağmen bu yıl da Of halkının 337 kurban vekâletini teslim alıp Afrika’daki muhtaçlara ulaştırdı.

ZAYIFLIKTAN AYAKTA ZOR DURABİLEN MİLYONLARCA İNSAN

‘Türkiye’de yaşayan Müslümanlar olarak büyük nimetler içinde yüzdüğümüzü Afrika’daki kardeşlerimizi görünce anlıyoruz’ diyen Hasan İnan, “Müslümanlar olarak dünyanın neresinde olursa olsun bütün mağdurları kollayıp gözetmemiz lazım. Sadece yılda bir kez et yiyebilen milyonlarca muhtaç insan, etleri saklamak için donduruculara sığdıramayan bizlerin yardımına ihtiyacı var. Kovalarla su ihtiyaçlarını gören milyonlarca mağdur insan, adeta suyun içinde yüzen bizlerin yardımına ihtiyacı var. Zayıflıktan ayakta zor durabilen milyonlarca insan, zayıflamak için ilaçlar alan bizlerin yardımına ihtiyacı var.” diyerek kurban vekâletlerini Afrikalı kardeşleri ile paylaşanlara teşekkür etti.







Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 04.08.2020 20:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90