banner102

Of'ta 2. Geleneksel Halı Saha Turnuvası

Geleneksel 2. 28 Şubat OF un Kurtuluş Yıldönümü Özel Kupası 5 Şubat da yapılacak olan açılış maçı ile start alacak.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
02 Ocak 2017 Pazartesi 01:07
Of'ta 2. Geleneksel Halı Saha Turnuvası
Canlıof – Radyoof'un düzenlediği, Of Kaymakamlığı ve Of Belediyesinin desteklediği Fatsu ana sponsorluğunda  Vestel Altunkaynak Plaza ve Adaş Yemek Hizmetlerinin reklam desteği ile Of'ta gerçekleşecek 28 Şubat Of'un kurtuluş yıldönümü özel halı saha turnuvası 5 Şubat da açılış maçı ile start alacak.

Kuraları sosyal medya canlı yayın ile 20 Ocak'ta çekilecek olan turnuvanın duyuruları ve fikstürü www.ofturnuva.site adresinde yayınlanacak. Tüm kurum ve kuruluşların, esnafların ve derneklerin temsil ettiği takımların katılım sağlayabileceği halı saha turnuvası 4 er gruptan oluşmak sureti ile ilk iki takımın lig fikstürüne yükseleceği turnuvaya öğretmenler, okullar, kurumlar, dernekler ve meslek kuruluşları katılım sağlayabilecek.

Geleneksel  1. 28 Şubat OF un Kurtuluş Yıldönümü Özel Kupası geçen yıl düzenlenmiş ve finalde Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı finale katılarak ödül töreni düzenlenmişti.

Turnuvaya katılım ve başvuru bilgileri için 0462 6060561 nolu telefon ile irtibata geçilebilir, turnuva kuralları ve bilgilendirmeleri www.ofturnuva.site  adresinden öğrenebilirsiniz. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 02.01.2017 01:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90