banner102

Of’ta karateciler milli takım hayali için çalışıyorlar

Türkiye Karate Federasyonu Ümit Genç ve 21 yaş altı Karate Milli Takım Teknik Kurulu Başkanı Ertan Tunç, Ümit Genç ve 21 yaş altı Karate Milli Takım Teknik Kurulu Üyesi Murat Yıldızlar Of’ta incelemelerde bulunarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Mart 2023 Cuma 22:48
Of’ta karateciler milli takım hayali için çalışıyorlar

Ertan Tunç ve Murat Yıldızlar Of Özçay Karate Spor Kulübü çalışmalarını yaptığı Of İlçe Kapalı Spor salonundaki antrenmanda karate öğrencilerini ziyaret ederek onlarla sohbet etti.  21 yaş altı Karate Milli Takım Teknik Kurulu Başkanı Ertan Tunç konuşmasında; “ Of’ta gerçekten çok güzel tesisler ve çalışma ortam var. Ben inanıyorum ki dün olduğu gibi bundan sonra da Of’tan başarılı sporcular yetişecektir. Hem İlçe Spor Müdürümüz Özcan Bey hem de Karate hocamız Salih Bey çok gayretli arkadaşlarımız. İnşallah bizler de burada gördüğümüz olumlu tabloları üst kurumlarımıza rapor edeceğiz. Arzumuz bir milli takım kampını burada yapmaktır. Şayet bunu gerçekleştirebilirsek hem ilçeyi tanıtmış oluruz hem de milli takım sporcularımızla buradaki kardeşlerimizin kaynaşmasını sağlamış olup buradaki sporcularımıza ufuk aşılamış oluruz. Of’taki bu potansiyel ve çalışma sonucunda bunun gerçekleşeceğine inanıyor, çalışmalarda başarılar diliyorum.” dedi.

Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel de ziyaretle ilgili olarak; “ Değerli başkanımız ve hocalarımızın ilçemize yaptıkları ziyaretler bizleri son derece mutlu etti. Sporun tabana yayılmasını, her alanda başarılı ve mutlu bireyler yetişmesini arzu ediyoruz. Spor tesislerimizde alt yapı sorunumuz kalmadı. Bu tesislerden bütün halkımızın istifade etmesini istiyoruz. Tesislerimiz sayesinde hem şehir bütünleşmesi sağlanacak hem de spor alanında başarı sağlayacağımıza inanıyorum. Çalışmalarında arkadaşlarımıza üstün başarılar diliyorum.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Of Özçay Karate Spor Kulübü Karate Hocası Salih Doğan da yaptığı konuşmada; “ Çalışmalarımız yeni yerinde ve yeni bir anlayışla devam ediyor. Türkiye Karate Federasyonu Ümit Genç ve 21 yaş altı Karate Milli Takım Teknik Kurulu Başkanı Ertan Tunç, Ümit Genç ve 21 yaş altı Karate Milli Takım Teknik Kurulu Üyesi Murat Yıldızlar hocalarımızın ziyaretleri, yaptığımız çalışmaları takdir etmeleri bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Sporcularımızın daha iyi eğitim almaları, başarılı sporcu olarak A milli Takım seviyelerine çıkmaları en önemlisi de sağlıklı ve mutlu birey olmaları için çalışıyoruz. Bu amaçla zaman zaman ilçe dışına çıkarak kamplar da yaparak hazırlanıyoruz. Milli takımı sorumlu hocalarımızın ziyaretleri ve destekleri de motivasyonumuzu bir kat daha artıracaktır. Çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan İlçe Spor Müdürümüz Özcan Demirel’e,  Of Özçay Karate Spor KulübüBaşkanı Vehbi Ulusoy’a, ÖzçayKoop. Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Saral’a, Yomra Fetih 1461 Spor Kulübü Başkanı ve Karate Antrenörü Nizamettin Ölmez Of Basınının önde gelen isimlerinden Yüksel Yaşar ve izzet keleş’e ,  velilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Of Özçay Karate Spor Kulübü ziyaretine; 21 yaş altı Karate Milli Takım Teknik Kurulu Başkanı Ertan Tunç,21 yaş altı Karate Milli Takım Teknik Kurulu Üyesi Murat Yıldızlar,Of İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, Of Özçay Karate Spor KulübüBaşkanı Vehbi Ulusoy, Yomra Fetih 1461 Spor Kulübü Başkanı ve Karate Antrenörü Nizamettin Ölmez, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Of havadis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yüksel Yaşar ve veliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90