banner102

Of'ta meteorolojik uyarı!

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre bu akşam saatlerinden itibaren yurt genelinde etkili olan serin ve yağışlı hava etkisini haftasonu da sürdürecek

hamitk
hamitk
13 Ağustos 2016 Cumartesi 18:24
Of'ta meteorolojik uyarı!
Hava sıcaklıklarındaki ani düşüşün Of'ta da kendini göstermesi tahmin ediliyor. Yapılan ölçümlere göre yarın ve pazartesi günü Of çevresinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Of Belediyesi'de yaptığı annonslarla yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı vatandaşı uyararak dikkatli olunması istedi.

Yurt genelinde bugün akşam saatlerinden itibaren serin ve yağışlı hava etkisini göstermeye başladı. Bu gece ve yarın Marmara’nın doğusu, İç Ege, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve Batı Karadeniz’de görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların Marmara’nın doğusu (Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik, Bursa ve İstanbul’un Anadolu yakasında) Bolu, Karabük ve Sinop’ta kuvvetli (metrekareye 21-50 kg) Batı Karadeniz kıyı illerinde ise (Düzce, Zonguldak, Bartın ve Kastamonu’nun kıyı ilçelerinde Çok kuvvetli ve Şiddetli (51 – 100 kg/metrekare) olacağı tahmin ediliyor.

METEOROLOJİ SAAT VERİP UYARDI!
Meteoroloji'nin internet sitesinden yapılan açıklama göre, bugün akşam saatlerinde başlayan kuvvetli yağışlar, pazar günü saat 21.00'de bitecek.

SICAKLIKLAR 6-10 DERECE AZALACAK

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının Cumartesi günü kuzeybatı kesimlerde, Pazar günü ise kuzeydoğu ve iç bölgelerde hissedilir derecede (6 ila 10 derece) azalacağı tahmin ediliyor.

Son Güncelleme: 15.08.2016 14:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90