banner102

Of’ta Muhtarların Sorunları Dinlendi

Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu öncülüğünde mahalle muhtarları ile bir araya gelerek istişarelerde bulunuldu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
17 Kasım 2021 Çarşamba 09:04
Of’ta Muhtarların Sorunları Dinlendi

Of Muhtarlar Derneği'nin organize ettiği toplantıya Of Kaymakamı Hayrettin Çiçek, AK Parti Of İlçe Başkanı Ahmet Çapoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Of Muhtarlar Derneği Başkanı Habip Hacımustafaoğlu ve muhtarlar katıldı. Muhtarların talep ve önerilerinin konuşulduğu toplantıda Başkan Sarıalioğlu, eksikliklerin giderilmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi. Samimi bir şekilde geçen toplantıda muhtarlar gösterdiği alaka için Başkan Sarıalioğlu'na teşekkür etti.

"YENİ İŞ MAKİNELERİNİ BÜNYEMİZE KATACAĞIZ"

İş makinesi konusunda muhtarların taleplerini dinleyen Başkan Sarıalioğlu, "El ele, omuz omuza milletimize hizmet etmeye devam ediyoruz, Ortak paydamız olan Of'a hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Of'umuz için özverili çalışmalarından dolayı kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana Of'umuza bir çok hizmeti kazandırdık ve kazandırmaya devam ediyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana makine parkurumuzu büyüttük. Birçok iş makinesi alarak vatandaşlarımıza daha iyi hizmet üretmeye çalıştık. Tabi bu yeterli mi değil. Bakanlıklarla görüşmelerimiz sürüyor. Makine parkurundaki makinelere inşallah yakında yenilerini ekleyeceğiz. Hizmet konusunda bazen heryere yetişemeyebiliyoruz. Mahallelerdeki yol kenarlarındaki çöp, toprak birikintisi noktasında sizin talepleriniz oluyor. Bazı vatandaşlarımız maalesef çöpünü molozunu yolun kenarına atıyor. Su kanalları kapanıyor. Kapandığı için sel olayları meydana gelebiliyor. Bu noktada yetişemediğimiz yerlerde muhtarlarımız küçük çaplı işler için yevmiye ile işçi alıp buraları temizletebilir. Bu yevmiye ücretlerini biz karşılayacağız. Tabi bu durumu suistimal etmeden gerekli yerlere müdahale etmeliyiz. Hep birlikte daha güzel bir Of için çalışmalıyız. Mahallerimizdeki beton ve asfaltlama çalışmalarımız 34 mahallemizde 10 bin ton sıcak asfalt çalışmamız devam ediyor. Hava koşulları iyi olduğu sürece çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90