banner102

Of’ta okullararası kros yarışmaları düzenlendi

Milli Eğitim Bakanlığı ile Gençlik Spor Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü Okul Spor Oyunlarında 2. etap kros spor müsabakaları Of’ta yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
13 Mart 2024 Çarşamba 20:15
Of’ta okullararası kros yarışmaları düzenlendi

Mikdat Sarıalioğlu Ortaokulu,Fatih sultan Mehmet Ortaokulu,Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu , HMB Ulusoy MTA  Lisesi, Of Fen Lisesi, Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesinden  yıldız kız, yıldız erkek, genç kız, genç  erkek kros yarışmaları Of Jandarma Karakolundan Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi arasındaki parkurda yapıldı. Güvenlik ve sağlık tedbirlerinin alındığı yarışmalarda dereceye giren öğrenciler için madalya töreni düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahahsanoğlu ödül töreninde; organizasyonda emeği geçenleri tebrik ederek bu tür yarışmaların bundan sonra da okullarında aratarak devam edeceğini belirtti.

 İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel de konuşmasında her alanda sporu yaygınlaştırmaya devam edeceklerini hedeflerinin  7’den 70’e tüm Of’u sporla buluşturmak olduğunu ifade etti.

Yarışmalar sonucunda 4. olan sporculara ödülleri Şehit Necmi Çakır Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Kayıkçı, 3. olan sporculara ödülleri Trabzon  Gençlik ve Spor İl Spor Müdürlüğü Atletizim İl Temsilcisi Adem Bakar takdim ederken 2.olan sporcuların ödülleri   İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Özcan Demirel, 1. olanlara İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahahsanoğlu takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90