banner102

Of’ta Önce Yaya Uygulaması

Of'un Sulaklı Mahallesi Sanayi caddesinde İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek ve beraberindekilerin katılımı ile 'Önce Yaya' Uygulaması yapıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Mart 2021 Salı 15:04
Of’ta Önce Yaya Uygulaması

Yayalara öncelik tanıma amaçlı yapılan ‘Önce Yaya’ uygulaması Of’un Sulaklı Mahallesi Sanayi Caddesi Kalyon Köprüsü Çiçek Taksi önünde yapıldı.

Şehit Ali Bulut İlköğretim Okulu öğrencilerinin taşıdıkları ‘Öncelik hayatın öncelik yayanın, Yaya güvenliğinin nöbetçisiyiz, Hak ver öncelik ver’ pankartları ile İlçe Kaymakamı Hayrettin Çiçek, İlçe Emniyet Müdürü Rafet Kantar, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve çok sayıda polis, zabıta ve bekçinin katılımı ile ‘Önce Yaya’ uygulaması yapıldı.

Öğrenciler idarecilerin desteği ile yaya geçidine kırmızı şerit çizgisini boyadılar. Çevredeki vatandaşların ilgi ile izlediği yaya önceliği uygulaması toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90