banner102

Of'ta Pittbul Vahşeti

Of ‘un Aşağı Kışlacık Mahallesinde akıl almaz pitbull vahşeti yaşandı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
30 Haziran 2020 Salı 14:56
Of'ta Pittbul Vahşeti

Aşağı Kışlacık Mahallesi sakinlerinden Hürüye Kaya(57)  sabah saatlerinde çay bahçesine giderken mahallede pitbul cinsi köpek besleyen Ş.A nın, yine aynı mahallede kurt köpeği besleyen D.A nın beslediği sahipli köpeklerin saldırısına uğradı.

Yarım saat kadar üç köpekle birden boğuşan Hüriye Kaya avazının çıktığı kadar bağırmasına rağmen imdadına kimse yetişmedi.

Mahallede çay işçisi taşıyan Kaya Uzunkaya’nın olaya rastlamasıyla köpek sahiblerine haber verilerek  son anda tamamen parçalanmaktan kurtulan Kaya’nın kolunun parçalanmasının yanı sıra birden fazla bölgede yaralar ve kötekler oluştu.

YETKİLİLERE ÇAĞRI

Olay yerine çağrılan ambulansla KTÜ Tıp fakültesine kaldırılarak ameliyata alındı. Şu ana kadar beş ameliyat olan Kaya, kolunun kesilmesiyle karşı karşıya kaldı. Kaya,"Bu tarz vahşi köpeklere karşı yetkililer biran önce önlem alsın, benim yaşadığım vahşeti kimse bir daha yaşamasın pisikolojim tamamen bozuldu. Yetkililer lütfen tedbir alın. Köpek sahipleri cezalandırılsın. Bu çağda böyle vahşet olur mu? Allah benim yaşadıklarımı ne kimseye göstersin nede yaşatsın. Tüm sağlık çalışanlarına ve doktorlarıma çok çok teşekkür ediyorum” dedi.

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 30.06.2020 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rumuz Of 2020-06-30 22:19:16

Pittbul çinsi köpeklere Nasıl müsaade edilir anlamak zor bunlar insan yiyor,bunlar çinayet köpeği,biran önçe tamamen yasaklanmalı başka canlar yanmadan.Hastaya Allahtan açil şifalar dileriz.

Avatar
Vatandaş 2020-07-06 21:13:43

Olay tam bir vahşet bundan mahallenin muhtarıda sorumludur.Mahallede bu çins saldırgan köpeklerin bakılmasına nasıl göz yümmüş,neden yetkililere bildırmemiş illa bir olaymı olması lazım,yüzlerce vaka var basında lütfen önlem alınsın

banner90