banner102

Of'ta YGS LYS Hazırlık Kursları Başladı

Halk Eğitimi Merkezi tarafından düzenlenen liseden mezun olup üniversiteye yerleşemeyen öğrencilere yönelik olarak başlayan YGS LYS hazırlık kursları Halk Eğitim Merkezinde düzenlenen toplantı ile başladı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Ekim 2016 Cumartesi 22:35
Of'ta YGS LYS Hazırlık Kursları Başladı

Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris KABAHASANOĞLU öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmasında inanmanın ve çok çalışmanın öneminden basederken günümüzde  başarılı olmuş birçok kişinin hayat öyküsüne de değindi.

Toplantıda ayrıca Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet DUNAY da öğrencilere kursun işleyişi hakkında bilgi verdi.

Kurslar; Haftaiçi cuma 16.00- 19.00, Haftasonu Cumartesi -Pazar 09.00 - 16.00 saatleri arasında Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesinde, Sayısal, Eşit Ağırlık, Sözel olmak üzere  4 sınıfta yapılacak.

Son Güncelleme: 08.10.2016 22:36
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rumuz Of 2016-10-09 20:48:45

Geçmişte türbanlılara böyle hoş görülü davranılsa idi acaba bügün ülkemizin huzurunu bozan FETÖ DENEN Çarpik yapılaşma bukadar taraf bulabilirmiydi?

banner90