banner102

Öğrenciler Of’ta esnafa broşür dağıttı!

Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu Yeşilay Kulübü öğrencileri Yeşilay Haftası kutlamaları kapsamında Of esnafını ve vatandaşları dolaşarak broşür dağıtarak bağımlılıkla ilgili uyarılarda bulunup farkındalık oluşturmaya çalıştı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
08 Mart 2024 Cuma 23:05
Öğrenciler Of’ta esnafa broşür dağıttı!

Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulu öğretmenlerinden İlçe Koordinatörü Asiye Ulusoy,Yeşilay Kulübü Öğretmeni Sümeyye Nas ile birlikte katıldıkları etkinlikte vatandaşlarla sıcak diyalog kurup amaçlarını açıkladılar.

Yeşilay Of İlçe Temsilcisi İzzet Keleş etkinlikle ilgili olarak, “Yeşilay Haftası Of’ta gerçekten dolu dolu etkinliklerle kutlanıyor.Bugün de Ali Yeşilyurt İmam Hatip Ortaokulunda Yeşilay Kulübü öğrencileriyle ilçemizde çok anlamlı ve faydalı bir etkinlik yaparak hem Yeşilay Kulübünün tanıtılmasına hem de haftanın önemine dikkat çekilmiş oldu. Yeşilay olarak bizler bir nebze de olsa toplum için zararlı olan alışkanlıkların önlenmesinde fayda sağlarsak mutluluk duyarız. Bundan sonra da Yeşilay’ın varlığını ve etkisini artırmaya devam edeceğiz. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum.

Yeşilay Of İlçe Koordinatörü Asiye Ulusoy da etkinliğin çok faydalı geçtiğini öğrencileri için önemli bir tecrübe ve farkındalık oluşturduğuna inandığını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90