banner102

Öğrencilerden Çilelerle Bilal-i Habeşi Tiyatrosu

Of İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Sevgili Peygamberimizi (sav) anma ve anlama etkinlikleri kapsamında düzenledikleri programda, Bilal-i Habeşi'yi canlandıran tiyatro gösterisi düzenlediler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
26 Nisan 2016 Salı 16:26

İstiklal marşı ve Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan program, öğrencilerin Sevgili Peygamberimiz (sav) ile ilgili şiir ve ilahi seslendirmelerinin ardından, Bilal-i Habeşi'yi canlandıran yaklaşık yarım saatlik tiyatro gösterisi düzenlendi.

Öğrencilerin büyük emek göstererek sergiledikleri tiyatro gösterisini Konferans salonunu dolduran Öğretmen, öğrenci ve veliler beğeni ile izlerken, Bilal-i Habeşi'nin dövülme sahnesi birçok izleyicinin hüzünlenmesine sebep oldu.

Programa Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Ak Parti İlçe Başkanı M.Hakan Terzioğlu, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Of İlçe Vaizi Hüseyin Güven, Okul Müdürleri, Öğretmenler ile çok sayıda öğrenci velisi katıldı. 

Of'un Nabzı | Of'un Büyük Haber Portalı

Son Güncelleme: 26.04.2016 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90