banner102

Öğretmenler geleceğe hem meyve hem nefes oldular

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri geleceğe nefes olmak daha temiz ve sağlıklı çevre bilinciyle hareket ederek meyve fidesi diktiler.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2022 Cuma 19:34
Öğretmenler geleceğe hem meyve hem nefes oldular

“Daha fazla yeşil, daha fazla nefes”  projesi ile % 100 ekolojik çevre bilinci ile hareket eden öğretmenler okul pansiyonunun çevresine meyve fidanları diktiler. Edebiyat Öğretmeni Ahmet Terzioğlu ve Beden Eğitimi Öğretmeni Yalçın İnan’ın koordine ettiği projede fidanlar Öğretmenler Gününde günün anısına dikilerek geleceğe nefes oldular.

Fidan dikme etkinliğine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke, idareci, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğretmenlerle birlikte meyve fidanı diken Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu etkinlikten duyduğu memnuniyeti ifade ederek öğretmen ve öğrencilere bir konuşma yaptı. Belediye Başkanı Sarıalioğlu konuşmasında; “Ben bu şehirde doğmuş, okumuş ve Allah nasip etti başkanlık yapan sizden biriyim. Öğretmenler için böylesine anlamlı günde, böylesine anlamlı bir etkinlikte sizlerle beraber olmaktan son derece mutlu oldum. Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Rabbim sizi başımızdan eksik etmesin. Ağaç dikmenin çok önemli olduğunu belirten dinin mensupları olarak projeyi düzenleyen öğretmen ve idarecilerimizi tebrik ediyorum. Rabbimden sağlıklı, başarılı nice Öğretmenler Günü geçirmenizi diliyorum.” dedi.

Of Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Mustafa Çapoğlu da katılımları nedeniyle Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürü Hasan Tekke’ye ve projede emeği geçen öğretmenlere teşekkür etti.

Son Güncelleme: 25.11.2022 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90