banner102

Öğretmenler Günü'nde öğretmenler Saadet'ten ne istedi?

24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Of’ta bulunan bütün okulları ziyaret ederek Öğretmenlerin gününü kutlayan Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı, öğretmenlerin istek ve önerilerini İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu’na iletti.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
25 Kasım 2022 Cuma 20:12
Öğretmenler Günü'nde öğretmenler Saadet'ten ne istedi?

Of İlçesinde bulunan toplam 38 okul ve Milli Eğitim Müdürlüğünü ekipler halinde ziyaret eden Saadet Partisi Of İlçe Teşkilatı üyeleri ziyaret ettikleri okullardaki öğretmenler ile bir araya gelip günlerini tebrik ettiler.

Öğretmenlerin bu yıl ki dillendirdiği konu başlıkları şu şekilde oldu:

  • GÜZEL ÖRNEK TEŞKİL EDİYORSUNUZ!
  • HİÇBİR OKULU ATLAMAYAN SADECE SİZSİNİZ!
  • BAŞIBOŞ KÖPEKLERE ÇARE NEDEN BULUNMUYOR?
  • İRFANLI MAHALLESİNDEKİ KESİNTİLER NE ZAMAN BİTECEK?
  • TV VE SOSYAL MEDYAYA ÇEKİ DÜZEN VERİLMELİ!

Öğretmenlerden aldıkları öneri ve şikâyetleri değerlendiren Saadet Partisi Of İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, kendilerine öğretmenler tarafından gösterilen teveccühten dolayı bütün öğretmenlere teşekkür edip 24 Kasım Öğretmenler gününü tebrik etti.

GÜZEL ÖRNEK TEŞKİL EDİYORSUNUZ!

Ziyaret ettikleri okullarda işittikleri sözün ‘Diğerlerine güzel örnek oluyorsunuz” olduğunu söyleyen İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu,”Ziyaret ettiğimiz okullara ilk girişimizde işittiğimiz ortak söz ‘diğer partilere de örnek olduğumuz’ sözü olması bizleri çok memnun etti. Bu memnuniyetlerini boşa çıkarmama adına her yıl daha özenle ilçemizde bulunan bütün okulları ziyaret ediyoruz. ”diyerek kendilerine teveccüh gösteren öğretmenlere teşekkür etti.

HİÇBİR OKULU ATLAMAYAN SADECE SİZSİNİZ!

Ekipler halinde tüm okulları ziyaret ettiklerini sözlerine ekleyen İlçe Başkanı Muratoğlu, “Uzak yakın, kıyıda köşede, öğrencili, öğrencisiz tüm eğitim kurumlarını ziyaret ettik. Bunun farkında olan öğretmenlerimiz, bunun çok önemli ve fedakârca yapılan bir çalışma olduğunu söylediler. Bizlerde zamanımızdan, maddiyatımızdan, iş ve aşımızdan yaptığımız fedakarlıklardan dolayı Rabbimizin bize yardım ettiğine inanıyoruz. Yoksa bu istikrarlı çalışmayı kesinlikle yapamazdık. ” dedi.

BAŞIBOŞ KÖPEKLERE ÇARE NEDEN BULUNMUYOR?

Öğretmenlerden aldıkları şikayetlerin başında geçen yıl olduğu gibi sokaklardaki başıboş köpeklerin olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Muratoğlu, “İlçe Merkezindeki özellikle bayan öğretmenlerimizin ortak sorunu olan başıboş köpekler maalesef bu yılın da şikayet konusu oldu. Geçtiğimiz yerel seçimlerde havyan barınağı sözü maalesef yerine getirilmediği için bu sorunu duymaya devam edeceğiz. Öğretmenlerimiz bu köpeklerden korkarken, minicik çocuklarımız nasıl okullarına güvenle gidecekler? Millet bahçesi kadar önemi yok mu bu hayvanat barınağının. Neredeyse her ilçede Millet Bahçelerine yer ve imkan bulabiliyoruz da, vatandaşımızın ve biricik evlatlarımızın sokaklarda huzurlu dolaşabilmeleri için bir hayvanat barınağına imkan bulamuyormuyuz? “ sorularını sorarak bu sorunun Milli Görüş belediyeciliğinde kesinlikle olmayacağını söyledi.

İRFANLI MAHALLESİNDEKİ KESİNTİLER NE ZAMAN BİTECEK?

Altyapı çalışmalarından dolayı elektrik ve su kesintilerinin sıklıkla yaşandığı şikayetlerini de aldıklarını ifade eden Ahmet Muratoğlu, “Özellikle İrfanlı Mahallesinde çok sık yaşanan elektrik ve su kesintileri vatandaşlarımızı çileden çıkartıyor. Planlı ve programlı yapılacak altyapı çalışmalarında kesinlikle bu kadar kesinti yaşanmaz. Bir kurum kazıyor, kapatıyor, arkasından diğer bir kurum farklı günde aynı yeri tekrar kazıyor. Çok mu zor ortak çalışma yapmak? Özel firmaların dahi ortak çalışma yapabildiği yerde Devletin kurumları neden yapamıyor? “ sorularını sorarak, “Derdi vatandaşını huzurlu yaşatmak olan idarecilerin karşılaşacakları şikâyetler bunlar değildir” dedi.

TV VE SOSYAL MEDYAYA ÇEKİ DÜZEN VERİLMELİ!

Sosyal medya ve tv programlarının çocukların gelişmesinde olumsuz etki ettiğini söyleyen Muratoğlu, “Öğretmenlerimiz, öğrencilerde görülen ahlaki sorunların en büyük sebebinin tv ve sosyal medya olduğunu söylüyor. Öğrencilerin uzun saatler tv ve sosyal medya ile baş başa kaldığını biliyoruz. Bu saatleri ne kadar azaltmaya kalksak, gelişen teknolojiden dolayı maalesef daha fazlalaşıyor. Bundan dolayı yetkililerin sosyal medya ve tv programlarına düşünce kısıtlamasını değil, ahlaksızlığın kısıtlamasını yapması gerekiyor. “ diyerek “Milli Görüş’ün iktidarında bu sorunlar artma yerine azalacaktır” diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 25.11.2022 20:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90