banner102

Rehber öğretmenler Of’ta toplandı

Of Rehberlik ve Araştırma Merkezi Of ve çevre ilçelerinde görev yapan Rehberlik öğretmenlerini buluşturdu.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Ekim 2016 Salı 02:30
Rehber öğretmenler Of’ta toplandı

 Belli periyotlarla bir araya gelen Of, Hayrat, Çaykara, Dernekpazarı, Sürmene ve Köprübaşı ilçelerindeki Rehber Öğretmenler yeni eğitim- öğretim yılının ilk toplantısını Of'ta gerçekleştirdiler.

Yapılan toplantıya başkanlık eden Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, rehber öğretmenlerine  kısa bir selamlama konuşması yaptı.

'Eğitimde bir öğrencimizin bile kaybedilmesine tahammülümüz yoktur.' diyen Kabahasanoğlu, "Onun için sizlerin rehberlik servislerinde yapacağınız çalışmalarla bu anlamda çok önemlidir. Sizlere yaşadığı sorunlardan dolayı başvuracak bir öğrencinin sorununa göstereceğiniz çözüm yolu belki de onun geleceğini kurtaracaktır. " dedi.

Toplumsal sorunların çocukları olumsuz yönde etkilediğini hatırlatan Kabahasanoğlu, "Toplum olarak yaşadığımız sıkıntılar ailelerde dolayısıyla çocuklarda daha büyük sıkıntılara neden oluyor. İnancımız gereği de bir insanı kurtarmanın insanlığı kurtarmak olduğunu unutmamalıyız.  Bu duygu ve düşüncelerle 2016-2017 eğitim, öğretim yılınız hayırlı olmasını diliyorum. Rabbim kazasız belasız bir dönem geçirmenizi nasip etsin. ”ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 11.10.2016 02:31
Anahtar Kelimeler:
İdris Kabahasanoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90