banner102

Saadet Partisi Of’ta Gövde Gösterisi Yaptı

Saadet Partisi Of Belediye Meclis Üyeleri adayları, görkemli bir şekilde kamuoyuna tanıtıldı.

Fahri Hacıcaferoğlu
Fahri Hacıcaferoğlu
11 Şubat 2024 Pazar 20:33
Saadet Partisi Of’ta Gövde Gösterisi Yaptı

İlçe binasında yapılan aday açıklama töreninin ardından Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral ve Meclis Üyesi Adayları, İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu ve teşkilat mensuplarıyla birlikte ilçede bir yürüyüş ve esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaflar ve vatandaşlar, Başkan Adayı Mustafa Saral ve Meclis Üyesi adaylarına büyük ilgi göstererek, ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu, başarılar diledi.

MURATOĞLU: “OF SİYASİ TARİHİNİN EN GÜÇLÜ LİSTESİNİ ÇIKARDIK”

İlçe Başkanı Ahmet Muratoğlu, aday açıklama programının ardından yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

“Türkiye’de ilk belediye başkan adayını aylar öncesinden biz açıklamıştık. Hem adayımız hem de yaptığımız program büyük ilgi görmüştü. Şimdi de Başkan Adayımızın çalışma arkadaşlarını, Meclis Üyelerimizi açıkladık. Yine iddialıyız, Of siyasi tarihinin gördüğü en etkili Meclis Üyesi listesini çıkardık. Hepsi birbirinden değerli, donanımlı, halkta karşılığı olan isimlerden oluşan bir liste yaptık. İnanıyoruz ki hemşerilerimiz bu listeyi, Başkanımızla birlikte Meclise taşıyacak ve ilçemizin ihtiyaç duyduğu hizmet ve projelere kavuşacaktır. Bütün Meclis Üyesi adaylarımıza yürekten başarılar diliyorum.”

SARAL: “LİSTEMİZİ HALKIMIZLA BİRLİKTE YAPTIK”

Belediye Başkan Adayı Mustafa Saral da Meclis Üyesi Adaylarının açıklanmasıyla ilgili olarak, “Aylar öncesinden zor ama onurlu bir görev için yola çıktık. Gece-gündüz demeden ilçemizi karış karış geziyor, halkımızla bir araya geliyoruz. Bu süreçte Meclis Üyesi adaylarımızla ilgili halkımızın görüş ve önerilerini de aldık. Binden fazla vatandaşımızla görüştük. Tabiri caizse listemizi biz değil, halkımız yaptı. Şimdi sıra, hepsi de birbirinden değerli bu isimlerle birlikte, halkımızın desteğiyle seçimi kazanmaya ve ilçemiz için hazırladığımız projeleri yapmaya geldi.”

Saadet Partisi Of Belediye Meclis Üyeleri Adayları şu şekilde oluştu:

Mehmet Emin HACIKERİMOĞLU

Muhammet KURT

Özgür BALEKOĞLU

Mehmet VURAL

Erdal TELLİOĞLU

Ali DAYIOĞLU

Gizem SARAL AYAZ

İlyas KOÇ

Nurullah APAYDIN

Taner BULUT

Ebubekir AKYÜZ

Yunus Emre BERBER

Ömer SARIALİOĞLU

Murat ZIRIH (Kontenjan)

Musa GÖZÜTOK (Kontenjan)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner90